- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyun Hakkında En iyi Reklamı Ben Yaparım diyorsan,
Oyuna Çok Kişi Davet Ederim Oyuncu Sayısını Artırırım Diyorsan,
O HALDE BİZDE SİZE GMLiK TEKLiFi YAPALIM NE DERSiNiZ?
Adresimiz:
Msn: memolinetmt2@hotmail.com
(NOT: Msn adresimize mail ile başvurmaları yeterli olacaktır ve başvuru yaptıktan sonra msn adresinden veya facebook adresinden size ulaşacağımız adres vermeniz ve kişisel bilgilerinizi kendinizi tanıtmanızı, oyun hakkındaki becerilerinizi, neler yapabileceğinizi mail'de belirtmeniz gerekmektedir.)
Sunucu Adı :MeMoLiNeTMt2
Yaş Sınırlaması :+15
İstediğiniz Günlük Online Süre :+6 Saat
Oyuna Çok Kişi Davet Ederim Oyuncu Sayısını Artırırım Diyorsan,
O HALDE BİZDE SİZE GMLiK TEKLiFi YAPALIM NE DERSiNiZ?
Adresimiz:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Msn: memolinetmt2@hotmail.com
(NOT: Msn adresimize mail ile başvurmaları yeterli olacaktır ve başvuru yaptıktan sonra msn adresinden veya facebook adresinden size ulaşacağımız adres vermeniz ve kişisel bilgilerinizi kendinizi tanıtmanızı, oyun hakkındaki becerilerinizi, neler yapabileceğinizi mail'de belirtmeniz gerekmektedir.)
Sunucu Adı :MeMoLiNeTMt2
Yaş Sınırlaması :+15
İstediğiniz Günlük Online Süre :+6 Saat
Aradığınız Özellikler: Profesyonel Bir Şekilde User Getirebilmeli, Grafik İşinden İyi Anlamalı, Logo ve Video Yapabilmeli Ayrıca 1 Hafta İçinde Serveri Doldurmalı. Eğer Servera Çok Sayıda User Getirebilirse GMliği Kalıcı Olacaktır. Yoksa Atılacaktır.
NOT: GMlik başvurusu yapanlar ilk 3 gün deneme süresinde başlayacaktır. Oyun Hesap ismi [Stajer]Nick şeklinde olacaktır. Başvuru yapan şahıs 3 Gün içerisinde kendini kanıtlamalıdır. Aksi takdirde hesabı silinip başvurusu reddedilip herkes yoluna devam edecektir.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : memolinetmt2@hotmail.com
Diğer / Ek :
Çoluk Çocuk Eklemesin Ve Deneme Sürecinde Yetki vb Verilmez, Kişi Deneme Sürecini Başarıyla Tamamlarsa GM'liği Yazılır ve GM'likte Kademe Kademe Kodları Artar.
Kademe Sistemi;
• Serverimizde Gmlik 4 Kademeden Oluşur,Kademeleriniz ve Rütbeleriniz Yaptıklarınız ve Yapacaklarınıza Oranlı Artar ya da Düşer.
• 4.Kademede Nickinizin Başında [MOD] Yazar Sadece Kendinize Level Verebilirsiniz ve /inv Yazabilirsiniz.
• 3.Kademede Nickinizin Başında [DGM] Yazar Bu Kademede Üstünüzde GM Logosu Çıkar ve Kod Yetkiniz 4.Kademeden Biraz Daha Fazladır.
• 2.Kademede İse İyice Kendinizi Kanıtlamış Olursunuz.Nickinizin Başında [SGM] Yazar ve Sadece İtem,Para,Level Verme Kodlarınız Kapalıdır.
• 1.Kademeye Geldiğimizde Kişinin Nickinin Başında [GM] Yazar Bu Server Sahibinin İnsiyatifine ve Güvenine Kalmış Bir Husustur.
Rütbeler Serverde Görevinizi Nasıl Yerine Getirdiğinize Göre Artar ya da Azalır ve Kişi Sadece İşine Odaklanmalıdır Rütbeler Zamanla Verilir Belki 1 Haftada Belki 1 Ayda...
Uyarı Sistemi:
• GM'ler.(Tüm Kademeler İçin Geçerli)
• 1.Uyarıda Uyarılır ve Yaptığını Bir Daha Yapmaması İstenir.
• 2.Uyarıda GM'nin Yetkisi 1 Kademe Düşer ve Server Sahibinin Ona Güveni Azalır.
• 3.Uyarıda İse Söz Konusu Kişinin Yetkisi Bir Daha Verilmemek Üzerine Silinir ve Her İki Taraf Yoluna Devam Eder.
Uyarılabilecek Hususlar:
• Şehirde Görünmez (/inv) Olmadan Gezmek,
• Başkalarının Oyundaki Huzurunu Bozmak (DC Atmak,Kill Yazmak),
• Oyun Akışını Bozmak (Serbeste Alıp Adam Vb Kesmek)
• Asla ve Asla Torpil Yapmak,
• Yan Hesap Açıp İtem Para vb Verilmesi,
• Saygı Çerçevesini Aşmak,
• Duyuruyu Gereksiz Yere Kullanmak vb. Davranışlarda Bulunan GM'ler Uyarı Sistemi Gereğince Uyarılacaktır.
Eğer kendine güveniyorsanız aradığınız özellikler bende var diyorsanız o halde durmayın lütfen başvuru yapınız.
ÖNEMLİ NOT:Metni Yukarıdan aşağı doğru okuyup bu işi ben yapabilirim diyenler başvuru yapsınlar. Aksi takdirde 3Günlük deneme süresi sonucunda başvurunuz reddedilecektir.
BAŞVURU İÇİN GEREKENLER: İlk olarak kendinizi tanıtan bi yazı yazınız. Kişisel bilgilerinizi Online sürenizi neler yapabileceğinizi belirtiniz. Daha Sonra Oyunumuza girip Video, Resim ve Oyun özelliklerini bulunduran bi reklam sayfası hazırlayınız. Hazırladığınız sayfayı herhangi bir sitede yayınlayınız ve Sayfanın linkini bana mail ile gönderiniz. (Mail adresi üst kısımda verildi.) Hepsi bu kadar Reklam sayfanız ne kadar iyi olursa GM olma şansınız o kadar yüksektir.
Saygılarımla!
MeMoLiNeTMt2 Takım Lideri
NOT: GMlik başvurusu yapanlar ilk 3 gün deneme süresinde başlayacaktır. Oyun Hesap ismi [Stajer]Nick şeklinde olacaktır. Başvuru yapan şahıs 3 Gün içerisinde kendini kanıtlamalıdır. Aksi takdirde hesabı silinip başvurusu reddedilip herkes yoluna devam edecektir.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : memolinetmt2@hotmail.com
Diğer / Ek :
Çoluk Çocuk Eklemesin Ve Deneme Sürecinde Yetki vb Verilmez, Kişi Deneme Sürecini Başarıyla Tamamlarsa GM'liği Yazılır ve GM'likte Kademe Kademe Kodları Artar.
Kademe Sistemi;
• Serverimizde Gmlik 4 Kademeden Oluşur,Kademeleriniz ve Rütbeleriniz Yaptıklarınız ve Yapacaklarınıza Oranlı Artar ya da Düşer.
• 4.Kademede Nickinizin Başında [MOD] Yazar Sadece Kendinize Level Verebilirsiniz ve /inv Yazabilirsiniz.
• 3.Kademede Nickinizin Başında [DGM] Yazar Bu Kademede Üstünüzde GM Logosu Çıkar ve Kod Yetkiniz 4.Kademeden Biraz Daha Fazladır.
• 2.Kademede İse İyice Kendinizi Kanıtlamış Olursunuz.Nickinizin Başında [SGM] Yazar ve Sadece İtem,Para,Level Verme Kodlarınız Kapalıdır.
• 1.Kademeye Geldiğimizde Kişinin Nickinin Başında [GM] Yazar Bu Server Sahibinin İnsiyatifine ve Güvenine Kalmış Bir Husustur.
Rütbeler Serverde Görevinizi Nasıl Yerine Getirdiğinize Göre Artar ya da Azalır ve Kişi Sadece İşine Odaklanmalıdır Rütbeler Zamanla Verilir Belki 1 Haftada Belki 1 Ayda...
Uyarı Sistemi:
• GM'ler.(Tüm Kademeler İçin Geçerli)
• 1.Uyarıda Uyarılır ve Yaptığını Bir Daha Yapmaması İstenir.
• 2.Uyarıda GM'nin Yetkisi 1 Kademe Düşer ve Server Sahibinin Ona Güveni Azalır.
• 3.Uyarıda İse Söz Konusu Kişinin Yetkisi Bir Daha Verilmemek Üzerine Silinir ve Her İki Taraf Yoluna Devam Eder.
Uyarılabilecek Hususlar:
• Şehirde Görünmez (/inv) Olmadan Gezmek,
• Başkalarının Oyundaki Huzurunu Bozmak (DC Atmak,Kill Yazmak),
• Oyun Akışını Bozmak (Serbeste Alıp Adam Vb Kesmek)
• Asla ve Asla Torpil Yapmak,
• Yan Hesap Açıp İtem Para vb Verilmesi,
• Saygı Çerçevesini Aşmak,
• Duyuruyu Gereksiz Yere Kullanmak vb. Davranışlarda Bulunan GM'ler Uyarı Sistemi Gereğince Uyarılacaktır.
Eğer kendine güveniyorsanız aradığınız özellikler bende var diyorsanız o halde durmayın lütfen başvuru yapınız.
ÖNEMLİ NOT:Metni Yukarıdan aşağı doğru okuyup bu işi ben yapabilirim diyenler başvuru yapsınlar. Aksi takdirde 3Günlük deneme süresi sonucunda başvurunuz reddedilecektir.
BAŞVURU İÇİN GEREKENLER: İlk olarak kendinizi tanıtan bi yazı yazınız. Kişisel bilgilerinizi Online sürenizi neler yapabileceğinizi belirtiniz. Daha Sonra Oyunumuza girip Video, Resim ve Oyun özelliklerini bulunduran bi reklam sayfası hazırlayınız. Hazırladığınız sayfayı herhangi bir sitede yayınlayınız ve Sayfanın linkini bana mail ile gönderiniz. (Mail adresi üst kısımda verildi.) Hepsi bu kadar Reklam sayfanız ne kadar iyi olursa GM olma şansınız o kadar yüksektir.
Saygılarımla!
MeMoLiNeTMt2 Takım Lideri
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
GÜncel!++++
- Konular
- 1,562
- Online süresi
- 1m 51s
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Ekledim Kabul Edermisin gmmajezik@hotmail.com
- Konular
- 1,562
- Online süresi
- 1m 51s
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Adım:Şevket Berk Kaşarcı
Online Sürem:16 saat
Ek:Sizin Dediklerinizi Baştan Sona Okudum Bence Uygun Anladığım İşleren İstediğinizi Düşünüyorum Zaten TM Üyeliğimde Var
Msn:gmmajezik@hotmail.com
Özel Mesaj Olarak Telefon Numaramı Verdim ararsanız Sesimin Kalınlığından Yaşımı Anlarsınız Şimdiden Teşekkürler
Online Sürem:16 saat
Ek:Sizin Dediklerinizi Baştan Sona Okudum Bence Uygun Anladığım İşleren İstediğinizi Düşünüyorum Zaten TM Üyeliğimde Var
Msn:gmmajezik@hotmail.com
Özel Mesaj Olarak Telefon Numaramı Verdim ararsanız Sesimin Kalınlığından Yaşımı Anlarsınız Şimdiden Teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)