Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Konumuz Oyunla ilgili degil konumuz bi arkadasin terbiyesizligi ile ilgili
Arkadaslar Bir terbiyesiz beni "Facebook" da ekledi ekledikden 5 10dk sonra kufur yagmuruna tutuldum karsilik verdim dahada etti sonra zora gelince sikayet etti bir suru sayfaya ben bunu bitek buraya sikayet ediorum size guveniorum bana destek cikacaginiza.Belki Yalan soyluyorsun diceksiniz ama biz metin2 ciyiz s4 cuyuz onuda dusunduk
EL BIRLIGI ILE SUNU SIKAYET EDELIM
Size kanit gostermek icin hot fileden UPLOAD ettim
h t t p : / / h o t f i l e . c o m / d l / 1 226714 07/cf725e4/hjgjhg jh.bm p.ht ml
Bosluklu yapmamin sebebi 20 mesajim olmadigindan dolayi Moderator abilermden ozur diliyorum beni affetsinler.Ama size PC"min ustune yemin ederim virus yok
SIMDIDEN HERKEZE COK TESEKKUR EDIYORUM TURKMMO KULLANICILARI
Arkadaslar Bir terbiyesiz beni "Facebook" da ekledi ekledikden 5 10dk sonra kufur yagmuruna tutuldum karsilik verdim dahada etti sonra zora gelince sikayet etti bir suru sayfaya ben bunu bitek buraya sikayet ediorum size guveniorum bana destek cikacaginiza.Belki Yalan soyluyorsun diceksiniz ama biz metin2 ciyiz s4 cuyuz onuda dusunduk
EL BIRLIGI ILE SUNU SIKAYET EDELIM Size kanit gostermek icin hot fileden UPLOAD ettim
h t t p : / / h o t f i l e . c o m / d l / 1 226714 07/cf725e4/hjgjhg jh.bm p.ht ml
Bosluklu yapmamin sebebi 20 mesajim olmadigindan dolayi Moderator abilermden ozur diliyorum beni affetsinler.Ama size PC"min ustune yemin ederim virus yok
SIMDIDEN HERKEZE COK TESEKKUR EDIYORUM TURKMMO KULLANICILARI
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...