noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Pişman Olmazsın.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4everNr1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 370
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adınız :Furkan
Soy Adınız :Gülmez
Yaşınız :15
Doğum Tarihi(Gün-Ay-Yıl) :17.01.1996
Doğum Yeriniz :Türkiye/İstanbul Hala daha İstanbul da Yaşıyorum.
İletişim Adresiniz(Tel,Email,Adres vs) :dj__lord@hotmail.com
Gm Olursanız neler yapacaksınız ne gibi katkılar sağlayacaksınız
:Oyun içi işlerin hepsiyle ilgilenirim,teknik işlere yardım eder yükünüzü hafifletirim tabi bilgimin yettiği kadar,günde en az 2-3 Saat (En Çok 6) Online kalarak Size yardımcı olabilirim.
Kendinizi Bize Anlatın :Hayatım boyunca hep özgüvenli bir insandım ölene kadarda öyle olucam çünkü özgüven iyidir ama fazlasıda ukalalıktır,bu yüzden iyi denge kurabilmek lazım.Yani kısaca istediğimin peşinden koşarım.
Size Nasıl güvenebiliriz :Türkçe'ye özen gösteren,saygılı,oyuncularla arasını iyi tutan,mesafeyi ve adaleti koruyan bir GM arıyorsanız o zaman bana güvenebilirsiniz.
GM Lik Hakkında bilgi seviyeniz :Filezilla,Navicat,Vitural Pc,PortMap,Site Panel vs.. gibi işlerden yeterli olduğu kadar anlarım ama tabii profesyonel derecede değil.Ama Event,Oyuncu Problemleri vs. konularda 2 Yıllık tecrübem var tabii.
Tecrübeleriniz:2 Defa Kendi Hamachi Serverimi Kurdum.RoyaLMt2'de TL'lik Yaptım(VPS),ReaLDreaMt2'de SGM'lik Yaptım(VPS),ActioNMt2'de GA'Lık(Hamachi),Mekan2'de GM'Lik(VPS),Metin55'te GM'Lik Yaptım(VPS),AdaMt2'de GA'Lık Yaptım.(VPS)BrooDMt2'de TL'lik Yaptım(Hamachi),BaBaMt2'de SGM'Lik Yaptım.Metin2Online'da GA'lık Yaptım(VPS)
Diğer/Ek:Günde 30Dk-1 Saatimi Tanıtıma Ayırabilirim,Server için Logo Yapabilirim,Server İçin Tanıtım Videosu Hazırlıyabilirim.

Adınız :Furkan
Soy Adınız :Gülmez
Yaşınız :15
Doğum Tarihi(Gün-Ay-Yıl) :17.01.1996
Doğum Yeriniz :Türkiye/İstanbul Hala daha İstanbul da Yaşıyorum.
İletişim Adresiniz(Tel,Email,Adres vs) :dj__lord@hotmail.com
Gm Olursanız neler yapacaksınız ne gibi katkılar sağlayacaksınız
:Oyun içi işlerin hepsiyle ilgilenirim,teknik işlere yardım eder yükünüzü hafifletirim tabi bilgimin yettiği kadar,günde en az 2-3 Saat (En Çok 6) Online kalarak Size yardımcı olabilirim.
Kendinizi Bize Anlatın :Hayatım boyunca hep özgüvenli bir insandım ölene kadarda öyle olucam çünkü özgüven iyidir ama fazlasıda ukalalıktır,bu yüzden iyi denge kurabilmek lazım.Yani kısaca istediğimin peşinden koşarım.
Size Nasıl güvenebiliriz :Türkçe'ye özen gösteren,saygılı,oyuncularla arasını iyi tutan,mesafeyi ve adaleti koruyan bir GM arıyorsanız o zaman bana güvenebilirsiniz.
GM Lik Hakkında bilgi seviyeniz :Filezilla,Navicat,Vitural Pc,PortMap,Site Panel vs.. gibi işlerden yeterli olduğu kadar anlarım ama tabii profesyonel derecede değil.Ama Event,Oyuncu Problemleri vs. konularda 2 Yıllık tecrübem var tabii.
Tecrübeleriniz:2 Defa Kendi Hamachi Serverimi Kurdum.RoyaLMt2'de TL'lik Yaptım(VPS),ReaLDreaMt2'de SGM'lik Yaptım(VPS),ActioNMt2'de GA'Lık(Hamachi),Mekan2'de GM'Lik(VPS),Metin55'te GM'Lik Yaptım(VPS),AdaMt2'de GA'Lık Yaptım.(VPS)BrooDMt2'de TL'lik Yaptım(Hamachi),BaBaMt2'de SGM'Lik Yaptım.Metin2Online'da GA'lık Yaptım(VPS)
Diğer/Ek:Günde 30Dk-1 Saatimi Tanıtıma Ayırabilirim,Server için Logo Yapabilirim,Server İçin Tanıtım Videosu Hazırlıyabilirim.

Ya yuh Bu benim yazımı almış kendine uyarlamış hiç mi emeğe saygı yok o yazıyı ben 1 saat te yazdım.Alın size Orjinali;Adınız :Çağrı
Soy Adınız :Kurul
Yaşınız :16
Doğum Tarihi(Gün-Ay-Yıl) :09.07.1995
Doğum Yeriniz :Türkiye/İzmir Hala daha İzmirde Yaşıyorum.
İletişim Adresiniz(Tel,Email,Adres vs) :cagrikurul@hotmail.com
Gm Olursanız neler yapacaksınız ne gibi katkılar sağlayacaksınız :Oyun içi işlerin hepsiyle ilgilenirim,teknik işlere yardım eder yükünüzü hafifletirim tabi bilgimin yettiği kadar,günde en az 8-9 Saat (En Çok 12) Online kalarak Size yardımcı olabilirim.
Kendinizi Bize Anlatın :
Hayatım boyunca hep özgüvenli bir insandım ölene kadarda öyle olucam çünkü özgüven iyidir ama fazlasıda ukalalıktır,bu yüzden iyi denge kurabilmek lazım.Yani kısaca istediğimin peşinden koşarım.
GM Lik Hakkında bilgi seviyeniz :
Filezilla,Navicat,Vitural Pc,PortMap,Site Panel vs.. gibi işlerden yeterli olduğu kadar anlarım ama tabii profesyonel derecede değil.Ama Event,Oyuncu Problemleri vs. konularda 2 Yıllık tecrübem var tabii.
Tecrübeleriniz:2 Defa Kendi Hamachi Serverimi Kurdum.RoyaLMt2'de TL'lik Yaptım(VPS),ReaLDreaMt2'de SGM'lik Yaptım(VPS),ActioNMt2'de GA'Lık(Hamachi),Mekan2'de GM'Lik(VPS),Metin55'te GM'Lik Yaptım(VPS),AdaMt2'de GA'Lık Yaptım.(VPS)BrooDMt2'de TL'lik Yaptım(Hamachi),BaBaMt2'de SGM'Lik Yaptım oda hamachi...
Diğer/Ek:Günde 30Dk-1 Saatimi Tanıtıma Ayırabilirim,Server için Logo Yapabilirim,Server İçin Tanıtım Videosu Hazırlıyabilirim.Ve Size Örnek Bir Tanıtım;

Tanıtımını Yaptığım Bir Hamachi Server.(Serverinizi Nasıl Tanıtıcağım Hakkında Bilginiz Olması İçin Paylaşıyorum.)

Size En İdeal Hamachi ***Mt2 Yi Tanıtacağım...

-127 Lwl Başlangıç....
-P-G Npcsi...
-GM Ler İlgili Full Online Kahraman Yapar..
-Efsunlar Uçuk 1000-2000 Lerde...
-OX Aktif Ve Sorunsuzdur..Kazanana Edit Taş Verilir(%50 Kılıc Savunma Gibi vs. vs.)
-Tam Wslik Server..
-3 Gb Ram 6 Mpbs İnternet Lag 0 Bug 0!!!..
-Serverde Herşey Mevcut Özel Pack Var...
-Kraliyet Beyaz-Kırmızı-Kahverengi Renklerinde Gözüküyor Yeni Tasarım...
-Tüm 120 Lwl Silahları Npclerde Mevcut..
-Tüm 120 Lwl Takıları Mevcut..
-Işınlanma Yüzüğü..
-Sade Reg Sitesi Mevcut..
-Herşey Sizin İçin..Gelelim Ağlara..

Pack İndirmek İçin Tıkla:

''NOT:Pack'i İndirmesseniz Silahları,Zırhları,Takıları Göremessiniz..''

***Mt2
***Mt2-2
***Mt2-3

Şifre:123

Herkesi Bekleriz.[SGM]DeFaCeR&[TL]******

İşte Kısacası Ben Buyum Saygılar,İyi Günler..Ek Olarak Soru Sormak İsterseniz Msn Adresimi Eklemeniz Yeterli..

Bu adam bu serverlerin hiç birinde GM lik yapmadı bu yazı benimdir İnanamayan moderatör önce ki konulara baksın lütfen ya bu ne biçim insanlık ahlaksızlık!!! Emeğe Saygı Rica Ediyorum...

Ya yuh Bu benim yazımı almış kendine uyarlamış hiç mi emeğe saygı yok o yazıyı ben 1 saat te yazdım.Alın size Orjinali;Adınız :Çağrı
Soy Adınız :Kurul
Yaşınız :16
Doğum Tarihi(Gün-Ay-Yıl) :09.07.1995
Doğum Yeriniz :Türkiye/İzmir Hala daha İzmirde Yaşıyorum.
İletişim Adresiniz(Tel,Email,Adres vs) :cagrikurul@hotmail.com
Gm Olursanız neler yapacaksınız ne gibi katkılar sağlayacaksınız :Oyun içi işlerin hepsiyle ilgilenirim,teknik işlere yardım eder yükünüzü hafifletirim tabi bilgimin yettiği kadar,günde en az 8-9 Saat (En Çok 12) Online kalarak Size yardımcı olabilirim.
Kendinizi Bize Anlatın :
Hayatım boyunca hep özgüvenli bir insandım ölene kadarda öyle olucam çünkü özgüven iyidir ama fazlasıda ukalalıktır,bu yüzden iyi denge kurabilmek lazım.Yani kısaca istediğimin peşinden koşarım.
GM Lik Hakkında bilgi seviyeniz :
Filezilla,Navicat,Vitural Pc,PortMap,Site Panel vs.. gibi işlerden yeterli olduğu kadar anlarım ama tabii profesyonel derecede değil.Ama Event,Oyuncu Problemleri vs. konularda 2 Yıllık tecrübem var tabii.
Tecrübeleriniz:2 Defa Kendi Hamachi Serverimi Kurdum.RoyaLMt2'de TL'lik Yaptım(VPS),ReaLDreaMt2'de SGM'lik Yaptım(VPS),ActioNMt2'de GA'Lık(Hamachi),Mekan2'de GM'Lik(VPS),Metin55'te GM'Lik Yaptım(VPS),AdaMt2'de GA'Lık Yaptım.(VPS)BrooDMt2'de TL'lik Yaptım(Hamachi),BaBaMt2'de SGM'Lik Yaptım oda hamachi...
Diğer/Ek:Günde 30Dk-1 Saatimi Tanıtıma Ayırabilirim,Server için Logo Yapabilirim,Server İçin Tanıtım Videosu Hazırlıyabilirim.Ve Size Örnek Bir Tanıtım;

Tanıtımını Yaptığım Bir Hamachi Server.(Serverinizi Nasıl Tanıtıcağım Hakkında Bilginiz Olması İçin Paylaşıyorum.)

Size En İdeal Hamachi ***Mt2 Yi Tanıtacağım...

-127 Lwl Başlangıç....
-P-G Npcsi...
-GM Ler İlgili Full Online Kahraman Yapar..
-Efsunlar Uçuk 1000-2000 Lerde...
-OX Aktif Ve Sorunsuzdur..Kazanana Edit Taş Verilir(%50 Kılıc Savunma Gibi vs. vs.)
-Tam Wslik Server..
-3 Gb Ram 6 Mpbs İnternet Lag 0 Bug 0!!!..
-Serverde Herşey Mevcut Özel Pack Var...
-Kraliyet Beyaz-Kırmızı-Kahverengi Renklerinde Gözüküyor Yeni Tasarım...
-Tüm 120 Lwl Silahları Npclerde Mevcut..
-Tüm 120 Lwl Takıları Mevcut..
-Işınlanma Yüzüğü..
-Sade Reg Sitesi Mevcut..
-Herşey Sizin İçin..Gelelim Ağlara..

Pack İndirmek İçin Tıkla:

''NOT:Pack'i İndirmesseniz Silahları,Zırhları,Takıları Göremessiniz..''

***Mt2
***Mt2-2
***Mt2-3

Şifre:123

Herkesi Bekleriz.[SGM]DeFaCeR&[TL]******

İşte Kısacası Ben Buyum Saygılar,İyi Günler..Ek Olarak Soru Sormak İsterseniz Msn Adresimi Eklemeniz Yeterli..

Bu adam bu serverlerin hiç birinde GM lik yapmadı bu yazı benimdir İnanamayan moderatör önce ki konulara baksın lütfen ya bu ne biçim insanlık ahlaksızlık!!! Emeğe Saygı Rica Ediyorum...

Yalancılıkta üstüne yok galiba senin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri