- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben saten nerdeyse hepsİnİ bİlİtorum burda sÖylemek İstemİyorum sÖylesem herkez İster kapİŞ
Kesinlikle eminim. xD:l03:
- Konular
- 72
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
emin ol ayrıca benim konum onu biliyorum sunu bilmiyorum deil konuyu kirletmeyelem Cnm!Kesinlikle eminim. xD:l03:
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
emin ol ayrıca benim konum onu biliyorum sunu bilmiyorum deil konuyu kirletmeyelem Cnm!
At bakalım özelden bildiğin glitchleride görelim hatta burada yaz zararı olmaz :m08::l03:
- Konular
- 72
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkadaşım bak konu dışına çıkma sanane bilip bilmediğimden sen millete söylüyonmu ayrıca kirletme konuyu senin boş mesajlarını görmek istemiyorum yaz cak san adam gibi bişey yaz
ayrıca tartışamam seninle seviye düşüklüğü insana zararmış doktorlar söylüyor ugraşma zararlı sen cıkarsın burda alt tarafı bir paylaşım yaptık konuyu kirleteceksen kapatsınlar konuyu tabi amacın buysa şimdi bana karışma sana laf yetiştiremem
ayrıca tartışamam seninle seviye düşüklüğü insana zararmış doktorlar söylüyor ugraşma zararlı sen cıkarsın burda alt tarafı bir paylaşım yaptık konuyu kirleteceksen kapatsınlar konuyu tabi amacın buysa şimdi bana karışma sana laf yetiştiremem
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)