Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Asansör mağduru..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sentinus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 188

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Barcelona'nın transfer gündemindeki Andre Santos, Dunga'nın 2010 Dünya Kupası'nda kendisini 'sorumsuz' olduğu için kadro dışı bıraktığını açıkladı. F.Bahçe'nin sol beki, Copa America öncesi Brezilyalı'nın şimdiki teknik direktörü Mano Menezes ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Santos, toplantıda hayret verici hikayesini şöyle anlattı:

BOLİVYA maçına giderken La Paz'daki otelde asansör ağzına kadar doluydu. (11 Ekim 2009'daki Dünya Kupası eleme maçında Brezilya, Bolivya'ya 2-1 yenildi). Asansöre binemediğim için lobide takımla buluşamadım. Otelden ön kapıdan çıkmam gerektiğini düşündüm. Oysa takım arkadan çıkmış.

TAKIM otobüsü beni beklemeden stada gitmiş. Zor bir durumdu. Yanlış bir şey yapmadım yine de kimseyi suçlamıyorum. Hepsi geride kaldı.

FENER'DE DERS ALDIM
KULÜBÜM F.Bahçe'de de zaman zaman geç kaldığım oluyor. Ama şu aralar zamanlama konusunda eskiye oranla daha iyiyim. Avrupa'da oynayınca zamanlama konusunda sorumluluğunuzu geliştiriyorsunuz. Dünya Kupası'na gidememek bana paha biçilmez dersler öğretti.

Jenas'ta karar haftası
İNGİLİZ basını, Tottenham Menajeri Harry Redknapp'ın satışa çıkardığı Jermaine Jenas'ın kaderinin bu hafta içinde belli olacağını iddia etti. Redknapp'ın Premier Lig'de geçen sezon sadece 19 maçta oynayabildiği için 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu yetersiz bulduğu bildirildi.

JENAS'A F.Bahçe'nin yanı sıra Fulham ve Hamburg talip. Tottenham'ın eski menajeri Martin Jol, İngiliz yıldızı Fulham'a getirmek için beş milyon poundu gözden çıkardı.

Dunga'nın sonu oldu
TEKNİK Direktör Dunga, Santos'u kadroya almadığı 2010 Dünya Kupası'nda Brezilya'ya hiç alışık olmadığı defansif bir futbol oynattı. Bu oyun anlayışı Brezilya'nın da Dunga'nın da sonu oldu. Brezilya'nın yeni teknik direktörü Mano Menezes, Santos'u kadroya alıp hücum futboluna döndü.

Santos'un YERiNE Capdevila
Barcelona Copa America'dan sonra 13 milyon euro verip F.Bahçe'den Andre Santos'u almayı planlıyor. Ancak İspanyol basınını dün farklı bir haber süslemeye başladı. Barcelona'nın Villarreal'in sol beki Joan Capdevila'yı transfer edeceği öne sürüldü. Capdevila, F.Bahçe'nin Barcelona'ya giderse Santos'un yerine transfer etmek istediği isimdi.

Deivid'den gol!
F.Bahçe'nin eski futbolcusu Deivid, Flamengo formasıyla Brezilya ligindeki suskunluğunu bozdu. Deivid, Fla'nın Atletico Mineiro'yu 4-1 yendiği maçta iki gol birden attı. Konuk ekip 52'de Cearense ile öne geçti. 66'da Ronaldinho, 75'te Neves ile 86 ve 90'da Deivid, Fla'ya farkı getirdiler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri