- Konular
- 635
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 12d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 537
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 264
- MmoLira
- 1,051
- DevLira
- 6
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
h.olsun
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bunun gibi .png uzantılı transparan market ,olay yardımcısı ,buz zindanı sorumlusu ,servis npc istiyorum.
Bu mesela çevrimiçi durumlar için bir ikon bunun meşgul durum için dışarıda durumu için ve çevrimdışı durumu için bir avatar istiyorum.
M2 SouLLess olanını istiyorum ,S ok gibi olsun ve sloganda Sensiz 1 Kişi Eksiğiz! şimdiden teşekkürler.
Bunun benzerindende SouLLessMt2 olanını istiyorum.
İstekler biraz çok ne kadar zamanda olacakları farketmez şimdiden hepsi için teşekkürler.
- Konular
- 178
- Reaksiyon Skoru
- 167
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
![]()
Bunun gibi .png uzantılı transparan market ,olay yardımcısı ,buz zindanı sorumlusu ,servis npc istiyorum.
![]()
Bu mesela çevrimiçi durumlar için bir ikon bunun meşgul durum için dışarıda durumu için ve çevrimdışı durumu için bir avatar istiyorum.
![]()
M2 SouLLess olanını istiyorum ,S ok gibi olsun ve sloganda Sensiz 1 Kişi Eksiğiz! şimdiden teşekkürler.
![]()
Bunun benzerindende SouLLessMt2 olanını istiyorum.
İstekler biraz çok ne kadar zamanda olacakları farketmez şimdiden hepsi için teşekkürler.
İsteğinizi Yerine Getirmek istedim fakat forumda banlanmışsınız malesef yardımcı olamam.
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Bunun gibi .png uzantılı transparan market ,olay yardımcısı ,buz zindanı sorumlusu ,servis npc istiyorum..
Mesela bu çevrimiçi durumlar için bir ikon bunun meşgul durum için dışarıda durumu için ve çevrimdışı durumu için bir avatar istiyorum.
- Konular
- 178
- Reaksiyon Skoru
- 167
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
![]()
Bunun gibi .png uzantılı transparan market ,olay yardımcısı ,buz zindanı sorumlusu ,servis npc istiyorum..
![]()
Mesela bu çevrimiçi durumlar için bir ikon bunun meşgul durum için dışarıda durumu için ve çevrimdışı durumu için bir avatar istiyorum.
Malesef yine banlanmışsınız

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)