HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ne demek istediğimi anladın ama ne yapalım doldurcaz artık.![]()
Design logonu biz yapıcaz , sonra sen paintten bi çalışma yapıcan , ondan sonra çalışmandan daha iyi bi logoyu ve senin yapmadığın bi logoyu çalışmana eklicen. Designer'san design logosu istemezsin.
Design logonu biz yapıcaz , sonra sen paintten bi çalışma yapıcan , ondan sonra çalışmandan daha iyi bi logoyu ve senin yapmadığın bi logoyu çalışmana eklicen. Designer'san design logosu istemezsin.
tamam knka sakin :f34:
sakin ol eleman. adam gibi istedik yapmıyorum de zor mu ?
her postamada yorum atmayın. size zorla yaptırmıyorlar. tamam deyip geç bir post bu kadar batıyorsa sileriz zor değil. :m08: :m08: :m08: :m08: :m08:

sakin ol eleman. adam gibi istedik yapmıyorum de zor mu ?
her postamada yorum atmayın. size zorla yaptırmıyorlar. tamam deyip geç bir post bu kadar batıyorsa sileriz zor değil. :m08: :m08: :m08: :m08: :m08:![]()
![]()
Yapmıyorum.
photoscape ile yapılabilecek çalışmalar yapılırr.renkli yazılar yazılır transparan yapılır.istek yokmu? 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)