HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Resim boyutu: İmza boyutunda.
Ne yazılacağı: Model - Pembe Mezarlık
Resim( Kesinlikle Verilmelidir ):Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekstra : Yazı rengini ve fontunu size bırakıyorum yazının içinden ışık geçirmeniz tercihim.
Birde resmin görselliğini daha güzelleştirebilirseniz güzel olur.
İyi çalışmalar.
İsteeek ?? *
1-
![]()
Bunu tekrar yapar mısın tam geçsin beyaz ışık yarıda kalıyor.
2
Benim isteğim yok sadece avatarımda ki yazığı siyah değil yeşil yapmanızı isteyeceğim.
Yazı yeşil olsun ustunden geçenn gif beyaz olursa sevinirim. İstek bittiğinde mesajımı beğenirseniz bende yapan arkadaşımıza repimini verebilirim.

Resim bu sadece yazısında ki renler değişecek bittiğinde gerekirse Ö.M bekliyor olacağım
.
Yazı yeşil olsun ustunden geçenn gif beyaz olursa sevinirim. İstek bittiğinde mesajımı beğenirseniz bende yapan arkadaşımıza repimini verebilirim.
Resim bu sadece yazısında ki renler değişecek bittiğinde gerekirse Ö.M bekliyor olacağım
.Benim isteğim yok sadece avatarımda ki yazığı siyah değil yeşil yapmanızı isteyeceğim.
Resim bu sadece yazısında ki renler değişecek bittiğinde gerekirse Ö.M bekliyor olacağım.
Gif resimler photoshopta açılmaz! :ka10::ka10:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)