Abi güzel indirdim falanda bununla girmeye çalışırken patche injecting dedi ondan sonra coded by overhead falan dedi internet sayfası açtı kapandı crossfire falan giremiyorum sorun mu var acaba? Şimdi patch geldi ondan olabilir mi?
arkadaslar hck kulanınca ne oluyor ban yiyorsunuz emekleriniz vaktiniz bosa gidiyor daha 12-13 yasında kucuk cocuklar para verip zp alıyor onlarada haksızlık etmiyormusunuz onların parasını bir nevi calmıs olmuyormusunuz.tam bir eziklik hack kullanmak.elinize hic bir sey gecmez sonunda kesin ban var.hani oyunlarda ezik derler hackleri kullananlar gercekten ezik ellerinden hic bir sey gelmeyen insanlar 2.5 senedir oynuyorum crosfire
daha ne ban bilirim ne hac burayada arkadas soyledi burdan alıyorlar dedi sırf bu yazıları yazmak icin girdim yazık hırsızlık yapmayın daha kucuk cocukların hakkını parasını yemeyin.oynuyamıyorsanız bırakın oyun insanların keyfini kacırmayın.hackle oyun oynuyorsunuz hack kapanınca 3 kill yapamıyorsunuz ezik ve insanların hakkını calan hırsız isi baska bir sey demeyecegim yazık hic seye sahipte olamassınız
daha ne ban bilirim ne hac burayada arkadas soyledi burdan alıyorlar dedi sırf bu yazıları yazmak icin girdim yazık hırsızlık yapmayın daha kucuk cocukların hakkını parasını yemeyin.oynuyamıyorsanız bırakın oyun insanların keyfini kacırmayın.hackle oyun oynuyorsunuz hack kapanınca 3 kill yapamıyorsunuz ezik ve insanların hakkını calan hırsız isi baska bir sey demeyecegim yazık hic seye sahipte olamassınız
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)