berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

NBA'e Türkiye damgası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zeyn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 216

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

NBA'e Türkiye damgası
Enes Kanter 2011 draft`ında 1. tur 3. sıradan seçildi.

NBA draft`ı öncesi “En iyisi benim“ şeklinde iddialı açıklamalar yapan genç basketbolcumuz Enes Kanter Mehmet Okur`un takımı Utah Jazz tarafından üçüncü sıradan seçilerek Türk basketbolu adına bir ilki başardı. New Jersey`nin Newark şehrindeki Prudential Arena`da yapılan seçmelere babası Mehmet Kanter ve menajeri Max Ergül ile birlikte katılan Enes Kanter`in Utah Jazz tarafından seçildiğini NBA Başkanı David Stern duyurdu. Tribündeki Türk seyircilerin yanı sıra Utah taraftarları da süper yeteneğe sevgi gösterisinde bulundu. Draft sonrası Enes;Hidayet Mehmet Okur Ersan İlyasova Semih Erden ve Ömer Aşık`ın ardından NBA`deki 6. oyuncumuz oldu.

Okur ailemden biri

Seçim ardından ilk heyecanı içinde Hürriyet`e konuşan Enes Kanter “Mehmet Okur ile birlikte oynamaktan büyük mutluluk duyuyorum. O benim ailemden biri. Ondan çok şey öğreneceğimi umuyorum“ dedi. Geçtiğimiz yıl Kentucky ile NCAA`de oynayabilse bu yıl ilk sıradan seçilebileceğini söyleyen Enes “Ama yine de çok mutluyum“ diye konuştu. Utah`ta ‘0` (sıfır) numaralı formayla medya önüne çıkacağını belirten süper yetenek draft sonrası yaptığı basın toplantısında “NBA`deki ilk sezonumu Kentucky`deki dostlarıma ithaf ediyorum. Onların her zaman kalbimde çok özel yerleri olacak“ ifadelerini kullandı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri