Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

leonardo soyulmuştur...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan banane321
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Başlıktan da anlayacağınız gibi leonardo karakterim soyulmuştur. Bu yapılan saldırıcı çok alçakçadır. Hisonic çarının ortaklarından arkadasım oldugunu sandıgım Emir Özcan(DarkLossc) adlı kişi editlerimi alıp kaçmıştır. Bunun üzerine Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne gereken dilekçeyi vermiş bulunmaktayım. Venüs serveri gün geçtikçe bozulmaktadır. Hatalı oldugunu düşünen herkes kendine çeki düzen versin. Dolandırıcılık yapmayın, hakaret etmeyin, hırsızlık yapmayın. Sizlerden rica ediyorum. 12 olan edit sayım 3 edite düşmüştür. Bu yapılan saldırı sizlere karşı yapılsaydı sizler ne hissederdindiz? Tekrardan sizlerden rica ediyorum. Lütfen kimseyi dolandırmayın, kandırmayın. Gereken Hukukî işlemler devam edecektir. Bu süreç içinde lütfen ama lütfen DarkLossc adlı kişiye inanmayın.

Saygılar.. leonardo

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

kardeşim geçmiş olsun seni pek tanımıyorum ama olaylar bukadar ileri gittiğine göre gerçektende soymuş demektir.Elimden gelebilecegini düşündügün bir şey varsa ChatLaX,5iktasninja,5iktas bu çarlardan birinde kesinlikle bulunurum tekrar geçmiş olsun umarım hakkını geri alabilirsin.O soyan kişininde umarım yaptıgının doğru birşey olmadığını anlayıp sana editlerini iade eder!

Eyw. kardeşim. Fakat o öyle birisi değil. Kendinden başkasını düşünmez. Yinede çok saol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri