Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
DarkLossc adlı oyuncu msn adresime keylogg atarak bütün çarlarıma girmiştir. Suraleonardo çarımda bulunan 10 editi çalmıştır. Lütfen birisi panele girsin artık yeter. Oynayan en eski oyuncuyum. 5 yöneticiye özel mesaj attım. Soyuldum banlatın şunu diye. Yeter ya yeter! Niye dikkate alınmıyorum? 2 tanesi zekalı büyü hızlı edit. Diğer editler eski edit zekalı edit. Lütfen onun çarlarına girip editlerimi gerin verin. Sizlerden rica ediyorum.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Birincisi ben dersimi aldım kimseye güvenip item vermiyorum. Biz şayet ticaret yaptıysak(ki yapmadık) sen burda oyun açığından bahsediyorsun. Ticaret hilesi oldugundan bahsediyorsun. karsiyakali bu işler çocuk oyuncağımı sanıyorsun. Ben arıyorum şimdi emniyet müdürlüğünü. Sizden ıp adresi vb. şeyler isterse siz yardım edersiniz. Fakat siz burda bu işi panelden çözmek yerine benim adama iftira attığımı söylerek editleri benim verdiğimi söylemeye getiriyorsunuz. Ya panelden adamın şifresini bulmayı bilmiyorsunuz. Ya da bu gerçekten organize bir suç.
Ayrıca hrnatcn teşekkürler. Yapılacağın herhangi bir haklı eylemin arkasındayım!! Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi!!!
Oyunun bir açığından bahsetmiyorum,
Söylediğim gibi belki adama tuzka kurdun biz oyun yönetimi olarak bunu bilemeyiz ?
Yasalarda bunlarıda göz önüne alırsınız. Anlatmak istediğim buraya gelip bizi suçlayarak hibçiryere varamazsınız. Biz girip nerden geldiği belli olmayan itemleri alıp size geri vermek zorunda değiliz. Fakat bize gelip adam gibi konuşanlara bu konuda tüm iyiniyetimizle yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Tekrar söylüyorum bize gelip sizi şikayet edicem derseniz biz yardımcı olmayız çünkü söylediğiniz gibi demek ki bu iş savcılıkta çözülmeli.
İşi panelden çözmek ya da çözmemek değil mesele,
Bizim destek sistemimiz var ordan bir talepte bulunmamışsınız bu 1,
2. si de bu forumun yöneticileri aynı zamanda oyun yöneticisi değil,
3. sü forumdan destek vermek gibi bir sözümüz, garantimiz zaten yok. Sadece destek.mmomt2.com adresinden destek veriyoruz biz. Bu gibi hesap hırsızlığı bildirimleride ordan yapılıyor.
Yani benim 150 tane okunmamış özel mesajım var her gün 100 lercesi geliyor hepsini günlük olarak okuyamam aynı şekilde diğer yöneticilerde böyle.
Son olarak ben yurtdışında yaşamama rağmen mmomt2 ve turkmmonun tüm gelirlerinin Türkiye Cumhuriyetine vergisini ödüyorum. Son yazdığınız bizim için gerçekten ağır bir suçlama olan organize suç kelimesinden sonra zaten sizin oyun ve forum hesaplarınızı tamamen kapatmam gerekir fakat editlerinizin çalınmış olmasına bağlayıp birşey yapmıyorum.
Tekrar tekrar söylüyorum bizi şikayet etmeniz halinde elinize hiçbirşey geçmez. Yapabileceğiniz sizin itemlerinizi çalan kişinin bulunması olabilir en fazla ve gereken cezayı almasını sağlarsınız.
Yine belirtmek isterim ki hiçbir oyuncunun mağdur olmasını istemeyiz, fakat burda tamamen sizin suşunuz var o kişiden gelen dosyaları alarak.
2. hatanızda burda oyunla belkide alakasız olan, forumdan oyun ile ilgili destek vermeyen kişilere özel mesaj atıp durumu bildirmeniz. Bu tarz durumlarda destek.mmomt2.com adresinden bildirirseniz en azından bu denli büyük bir hırsızlık olayını ilgili arkadaşlar bana iletiyorlar.
Son olarak eğer bize karşı hakaretlerinize devam edecekseniz bu konuda hiçbirşey yapmayacağımızı yasal süreci takip edeceğimizi belirtmek isterim.
Yok doğru düzgün yapmanız gerekenleri yaparsanız elimizden gelen birşey olursa yaparız. Fakat buraya gelip şöyle oldu böyle oldu sizde hırsızsınız gibi şeyler yazarsanız söylediğim gibi savcılığa şiakyetinizden sonra savcılığa bilgi vermekten başka elimizden birşey gelmeyecektir.
leonardo & Suraleonardo kardeşim geçmiş olsun :S
bu arada bıktım artık bu oyundan
arkadaşım KupayBeyi nin de editleri çalındı ve
bunu bi şebeke yapıyor
adamın editleri çalındktan sonra bi yan çar pm atıyor ve
biz bu işi 5 kişi yapıyoruz yazıyor
madem siz peşine düşmüyorsunuz
artık benden günah gitti ben düşücem peşlerine yapabildiqim kadar....
Ona bu işii yapanlar ise (Linux & ooRuqaloo & ......... Vb. ) madem siz bişiler yapmıyorsunuz artık zamanı geldi ben bişiler yapıcam görüceksiniz!!!
Bu iş bugün arkadaşlarıma yapılıyorsa yarın bana da elbet sıra gelir ama o sıra gelmiycek sizi temenni ederim çünkü ben onlara daha önce ulaşıp göstericem yapacaklarımı...
Susma Sustukça Sıra Sana Gelecek !!!...
Sen kimsin Diyorsanız??
Benim Çarlarımın Adları : Bering__hrnatcn__hrnatcn620
Hesap Güvenliğinden Oyuncu Sorumludur.
Ve Kesinlikle Item Iadesi Yapılamaz.
Bu Resimde de Siz Banlanırsınız..
Ve Kesinlikle Item Iadesi Yapılamaz.
Bu Resimde de Siz Banlanırsınız..
knk çok geçmiş olsun.Ayrıca bende şahidim o şerefsizin attıgı keylogr bu sonucu ortaya çıkardı umarım hak yerini bulur we o şerefsiz hak ettigini bulur ve inş kardeşim editlerini geri alabilir.şimdilik şerefsiz yazıorum ama emin olun içimden daha büyük hakaretler ediyorum.Darklosc sna burdan sesleniyorum bukadar şerefsiz olmayı bırakta serhata (leonardo) ya editlerini ver!Kulun hakkının cezasını bu hayata degil ama diger hayatta cekersin.umarım insafa gelirsinde verirsin!!
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...