StackTrace 1
StackTrace
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Efsun degistirme ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HeLLas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 540
Merhaba. Bugün oyuna girdiğimde bir arkadasım bana mesaj attı ve ''bir adam geldi, kutsalı ona verdim efsunlarını degistirdi'' dedi. Arkadasın kutsalı Ortalama Zarar: 40

Beceri Hasari: 35

Kritik Vurus sansi: 30

Yari insanlara Karsi Güçlü : 30

Savascilara Karsi Güçlü: 30

Ninjalara Karsi Güçlü:30

Zeka : 30

efsunlarına sahipti. EkPack isimli bir karaktere kutsalını verdi ve kutsalın efsunları Beceri 30

Zeka 30

Savascilara Karsi güçlü 30

Suralara Karsi Güçlü 30

Ninjalara Karsi Güçlü 30

Kritik Vurus sansi 30

Yari insanlara karsi güçlü 30

oldu ve silahı karaktere geri verdi. Sürekli olarak ''SADECE BUGÜNLÜK EDİTLERİN EFSUNLARI DEĞİŞTİRİLECEKTİR'' diye yazı yazmaya başladı. Simdi soruyorum , degersiz bir itemi degerli 2 edit degerinde bir edit şeklinde geri vermek haksızlık degilmi ? Bunda bir yalan vardır demeyin , çünkü bahsi geçen kişi kardeşim gibi yakın biridir. Yalan söylemez.

Market dışında edit itemler satılmıyor kaldıki oyun içinde efsun nesnesiyle böyle bir itemi bir playerın basması imkansız.Herhangibir kutsalla değiştirmiş olmalı.Çünkü saydıgın 2 kutsalda markette efsun sırasına kadar herşeyiyle aynı sekilde satılıyor.

Adamın amacı belli oldu. İlk önce arkadasımdan kutsalını aldı , sonra onda olan kutsalı verdi. Şİmdide herkese öyle söyleyip editlerini alacak ama bu sefer vermeyecek. İlk önce güven kazandırmak için böyle yaptı :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri