R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

AirRivals Silah Yükseltimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kingofm2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Öncelikle elinde kullanım için senin iyi bulduğun ve mümkün olduğunca iyi eklere sahip (özellikle Re Atak ve Olasılık) bir silah olmalı.

Mümkünse 30 veya 40 level üstü olmasını öneririm.Bu levelden önce yükseltimli silah yapmak yeni başlayan oyuncular için çok gerekli olmaz.

Silahın türüne bağlı olarak istediğin özellik kartını seçersin veya alırsın.Dükkanlar yükseltim kartları 200k ve ek kartları 100k'dır

Kartları şehirdeki Card Shop'tan alabilirsin,Yükseltimlerde hemen yanındaki Labaratuvar'da yapılır.

Yükseltim yaparken tekrar saldırı ve olasılık genellikle tercih edilir.Bazende saldırı kullanılabilir,neyse tam bir yükseltim olması için silahı +5'e çıkarmalısın.+5 e kadar silahın yanma ihtimali yoktur.Ayrıca +1-2 de olan bi silahın yükseltimide pek etkili olmaz.

+5'ten sonra spi durumuna bağlı olarak daha fazla yükseltim yapabilirsin.Ama silahın yanma ihtimali vardır.

+6'da %10
+7'de %20
+8'de %30
+9'da %40
+10'da %50
+11'de %60
+12'de %70

yanma ihtimali vardır.Eğer silah yanarsa bastığınız tüm kartlar ve silah boşa gider.
[özellikle +7-8'den sonrası tehlikelidir )

Silahın iyi bir yükseltim olması için en azından +5 olması ve iyi yada kötü ön ve son ekinin basılması gerekir.

Bu durumlar düşük levellerde geçerlidir.Yüksek levellerde+50-60 da kaliteli bir silah yapımında en azından silahın +9-10 olması için uğraşılmalıdır.Ek olarak ta normal ek kartı yerine Super Gamble [P ve S] kartları kullanılmalıdır.Re atak ve Olasılık genellikle tercih edilir

Tiberium'dan
Alıntıdır...

+5 den sonraki yükseltimler için item shopda 2 k kredi karsılığı satılan 5 adet paketi ile alırsan 7 k :D hasar önleyici sihirli kart vardır bu kartı kullanırken yükseltim başarısız olursa silah +5 e geri döner ve ayrıca eskiden olup su an olmayan ve yeni gelecek olan patch ile birlikte tekrar var olacak hiper hasar önleyici sihirli kart da +10 dan sonraki yükseltimler içindir basarısızlık durumunda silah +10 a geri dönecektir ve bu hiper hasar önleyici sihirli kartta item shopda satılmaktadır uzun sredir görmediğim kac k kredi olduğu aklımda değil :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri