Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ARC Raiders 2026 Silah Tier List: En İyi Silahlar ve Kullanım Taktiklerim

officialtornado

FK GAME
Deneme Mod
Paylaşım
Konular
124
Online süresi
7d 12h
Reaksiyon Skoru
290
Altın Konu
0
Başarım Puanı
119
MmoLira
9,556
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arc-raiders-best-guns-tier-list-2026.png

Selamlar dostlar, Speranza’ya boş dönmekten sıkılanlar için bugün 2026 yılı itibarıyla oyundaki silah metasını tek tek masaya yatırıyorum. Saatlerce süren deneme-yanılma ve farklı modifikasyonlar sonucunda, hangi silahın PvP'de hangi silahın PvE'de (ARC avında) iş yaptığını netleştirdim. Unutmayın; bazen "Common" (Sıradan) bir silah, doğru modlarla bir "Legendary"den daha ölümcül olabilir.

2026 Güncel Tier List (Genel Bakış)

• S Tier (Efsaneler): Aphelion, Jupiter, Equalizer, Bobcat, Bettina, Anvil, Stitcher, Venator, IL Toro
  • A Tier (Güçlü): Vulcano, Tempest, Renegade, Torrente
  • B Tier (Ortalama): Hullcracker, Osprey, Arpeggio, Kettle
  • C & D Tier (Durumsal): Ferro, Rattler, Burletta, Hairpin

S Tier: Vazgeçilmezlerim

1. Aphelion (Legendary): Listemizin zirvesinde. Craft etmesi (Matriarch enkazından blueprint çıkıyor) zulüm olsa da, bir akıncıyı iki burst atışta eritme kapasitesine sahip. Kinetic Converter taktığınızda durdurulamaz bir canavara dönüşüyor.

2. IL Toro (Uncommon): Şaşırtıcı ama gerçek; sadece 6 parça ile craft edilen bu pompalı, PvP'nin kralı. Hafif zırhlı bir oyuncuyu iki vuruşta indiriyorum. Ucuz ve ölümcül, daha ne olsun?

3. Jupiter & Equalizer (Legendary): Boss (Matriarch/Queen) avlayacaksanız yanınızda bunlardan biri olmalı. Jupiter’in şarjlı atışı tüm squadı tek seferde kritik cana düşürebilirken, Equalizer’ın ışın saldırısı ARC zırhlarını peynir gibi kesiyor.

Erken Safha ve Taktiksel Silah Önerileri

• Stitcher (SMG): Başlangıçta "Common" deyip geçmeyin. 4. seviyeye yükseltip uzatılmış şarjör taktığınızda, üzerinize atlayan Tick ve Pop'ları temizlemek için en iyi sprey silahı oluyor.
  • Anvil (Uncommon): Benim şahsi favorim. Tek tek ama ağır vuran (heavy punch) bir yapısı var. 6 mermilik şarjörü ve yüksek kafa vuruşu hasarıyla hem yakın hem uzak mesafede affetmiyor.
  • Hairpin (Susturuculu Tabanca): Hasarı düşük olduğu için D Tier'da ama gizlilik (stealth) sevenler için çantada olması gereken bir araç. Kameraları ve alarmları sessizce indirmek için kullanıyorum.

Kritik İpuçlarım:

• PvP mi PvE mi? Eğer insan avlayacaksanız Tempest, ARC avlayacaksanız yüksek zırh delme (AAP) değerine sahip Bettina tercih edin.
  • LMG Meraklılarına: Torrente kullanırken mutlaka çökerek (crouch) ateş edin, ayaktayken mermiler uzaya gidiyor.
  • Pistol Profesyonelleri: Venator yediği nerflere rağmen hala oyunun en iyi "quick-draw" yani hızlı çekilen tabancası. Ani baskınlarda hayat kurtarıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri