Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kendi Server Filesimi Nasıl Yapabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -s-ip-s-ak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 766

-s-ip-s-ak

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sa arkadaşlar ben kendi server filesimi oluşturmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardım edebilir misiniz? Bazı arkadaşlar konu açmışlar Virtual pc/ PuTTy ile ilgili kodlar falan yazmışlar ama ben ne bunu istiyorum ne de anlatmak istediklerini anladım saten.Benim istediğim tamamen kendime ait bi server files olmalı Kendi istediğim özellikleri kendim yapabilmeliyim bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim bu forumda adını tanıdığım ve ünlü olarak Emre-28 var kendisi yada başka biri yardım edebilirse çok mutlu olurum saygılarımla iyi forumlar...

Yapmak İstediğim Server Filesimin Özellikleri:

1) Oyun ve oyun içi yazılar Türkçe olmalı

2) Azrail katı açık ve Türkçe olmalı

3) LeveL gösterme olmalı

4) 65 Silahları 80 silahlarına çelikler kraliyete çevrilebilmeli ve 80 silahları parlamalı

5) Ox eventi açık ve Türkçe olmalı

6) Yerler Metin2 Tr ninki gibi açık yeşil renkte olmalı

7) Işınlanma yüzüğü olmalı

8) P-G Kahraman-Zalim Gereksiz item silme Beceri Sıfırlama 5. Efsun(Kutsama Küresi) olan npc kısacası Servis NPC olmalı... :))

Belki istediğim server filesi çok zordur yapması ama inş öğrencem çünkü kardeşimin kurduğu pvp de bunlar yoktu Redumt2 Server Filesle kurdu o da o kadar iyi değildi açıkçası daha sonra Birsürü server files aradım fakat bu öezlliklerde bi server files bulamadım.

Umarım bana yardımcı olabilecek biri çıkar... Tekrar iyi forumlar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri