Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Hakkında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HaCcCkeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 239

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar metin2'nin 4 senelik oyuncusuyum çok çarım banlandı boşa gitti 4 senem şuan karahan online oynuyorum metin2 ye 1000 basar oynarsanız sizinde beyeneceğinizden eminim gelirseniz yardımcı olurum.Arkadaşlar metin2 de botlar falan çıktı artık oynanmaz 65 level çarımı sildim full +9 2000 hpli itemlerim vardı neyse bu oyundan kurtulun artık bırakın..Alestaya 2-3 ay önce bakmıştım 50 tane 99 lwl vardı :) alayı botla kasmıştır %1000 eminim bundan...Wolf team, Karahan Online Gibi oyunları oynayın şu metin2 hileler bölümüne bakıyorumda 1 tane adam gibi konu yok metin2 oynuyanların çoğu 9-10 yaşında belli ediyorlar.O kadar zor değil arkadaşlar bende bırakırken az zorlandım 1-2 ay oynamadım bi ara döndüm tekrar oynadım sonra tekrar döndüm sonra sonsuza kadar bıraktım 45 level çarım kalmıştı yiğenime verdim.Neyse Kolay Gelsin Size Karahan Online Oynayacak Arkadaşlar Özel Mesaj İle Msn Adreslerini Atsınlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri