Level atladıkca gelen exp oranı düşer bu istenilen exp miktarı ile alakalı bir şey değil. 98 levelken 50000 exp veren bi yaratık. 99 levelda 30000 e düşebilir.Sonuçta pvp lerde tr ile aynı kriterlere mevcut ve 99 lvl son lvl oldugu için gelen expde bayağı düşüyor.
Doğrudur.Hakan Abi.
Herkez nasıl 99 +100 oluyor sanıyorsunarkadasım yüzükle kasıyoruz.
sahsen ben suana kadar epey yüzük harçadım.
yüzükte %50 den verıyor.Yoksa Kasılıcak gibi değil.
son olarakta itemelrinde exp bonus olması gerek %20 şeklınde![]()
+100 ler elbette yüzükle oluyor biliyorum
Son 2 günde tüm paramı nasıl harcadığımı bilemiyorum
Elbette yüzük şart , ben sadece ne kadar oranda artırıyor diyorum. Yüzüksüz kasmanın da ne oldugunu biliyorum . Yani nasıl bir işkence oldugunu. Fakat su anki durumumda yüzüksüz kasmaya mecburum
Asıl konu kırmızı ot kullanılmasına rağmen bu kadar az exp gelmesi.+100 ler elbette yüzükle oluyor biliyorumSon 2 günde tüm paramı nasıl harcadığımı bilemiyorum
Elbette yüzük şart , ben sadece ne kadar oranda artırıyor diyorum. Yüzüksüz kasmanın da ne oldugunu biliyorum . Yani nasıl bir işkence oldugunu. Fakat su anki durumumda yüzüksüz kasmaya mecburum
Asıl konu kırmızı ot kullanılmasına rağmen bu kadar az exp gelmesi.
şöyle düşün Mükammel şekilde kasılıcaksın ve kasılmak için %1000 bonus gerek.
bunun %100'ü Ot
%30'u cattyde satılan 30 Dklık yüzükler 1 saatlık yüzük takınca 1+1 kullanıcaksın.
%20 aykkabı bonus %20 kalkan exp bonus.
eger rahat kasılıcaksanda Parayı gözden çıkarıp Yüzük alıcaksın yada surdan bu konudan Benım konum http://www.turkmmo.com/mmomt2/1187549-tecrube-yuzugu-ve-hirsiz-eldiveni-nerden.html
burdan nasıl yüzük düşürebilrisin bir bak bunlara uyunca rahatça kasılıcaksındır

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)