OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Lütfen Bana 1 Car VErin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan axireis09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 600
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Carım Calındı 1 Daha Kasmak İstemiyorum Oyunu Bırakan Arkadaşlarım varsa lütfen bana car versin :(

Mesaj yazıp seni umutlandırmak istemem ama bence bir daha kas. Çünkü benim eski hesabımda nedensiz yere banlanmıştı. Rütbesi yüksekti ama sonra yeni çar açtım onu kastım. Halada onu kullanıyorum. Bu arada hesabını nasıl çaldırdın ? Yok yani çok değişik yollarla çalıyolar artık. Sen bir şey söylemeden kendiliğinden mi çalındı yoksa şifre filan mı verdin ?

Edit: Z8 Games'e ticked atıp durumu bildirebilirsin. Çarının çalındığını söyle ( kimin çaldığını biliyosan çalan kişinin nickini belirt ) Sonra çarın nickini belirt. Sana büyük ihtimal bir mesaj atacaklar. Hesabın senin olduğuna inanmak için 1 - 2 soru soracaklar. Bu soruların en az 1'ini doğru cevaplamalısın ( Soru derken hesapla ilgili soru ) Benim bildiğim Hesabın güvenlik sorusunu soruyorlar birde En son aldığın 2 ZP'nin tarihini.

Son düzenleme:
arkadaslar HATAY CREW clanına gelen her hafta 20.000zp verioz katılmak isteyen basvursun HATAY CREW YAZARKEN BÜYÜK HARFLE YAZINIZ

Çarınız mı çalındı aşağıdaki çözümler hariç başka HİÇBİR ŞEY YAPILAMAZ;

1)Ticket atacaksınız.
Yani çar hakkında bilgidiniz tüm bilgileri ticket ile yollayın ve sizin oldugunu kanıtlayarak alın. Bundan başka hiçbir türlü vermiyorlar. Denedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri