- Konular
- 16
- Online süresi
- 5g 70835s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 52
- TM Yaşı
- 5 Yıl 2 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 441
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhabalar Oldschool 1-99 Files Sunucumuz Test aşamasında güncellemeler yapmak için EKİP arkadaşları arıyoruz.
Oyun adı : - Belirtmek istemiyorum.
Günlük Online Durumu: 3-4 SAAT BİZİMLE BERABER VAKİT GEÇİRMESİ
GM
TL (Takım Lideri)
Yönetici
Reklamcı
pozisyonlarında görev alacak, sunucuyu aktif şekilde yönetecek ekip arkadaşları arıyoruz.
Sunucunun tüm altyapı ve teknik giderleri tarafımızca karşılanmaktadır.
Oyunun yönetimini üstlenecek, gelişimine katkı sağlayacak ekip ile uzun vadeli çalışmak istiyoruz.
ARKADAŞLAR KISACA EKİBİMİZE 5-10 KİŞİ ALIM OLUCAK BİZİMLE BERABER TEST AŞAMASINDA OYUNU TEST EDİCEK.
Görüşmeler İçin Discord Kullanıcı adımdan beni ekleyip bana mesaj atın ordan iletişime geçeriz.
Discord ıd : xnouns
Oyun adı : - Belirtmek istemiyorum.
Günlük Online Durumu: 3-4 SAAT BİZİMLE BERABER VAKİT GEÇİRMESİ
GM
TL (Takım Lideri)
Yönetici
Reklamcıpozisyonlarında görev alacak, sunucuyu aktif şekilde yönetecek ekip arkadaşları arıyoruz.
Sunucunun tüm altyapı ve teknik giderleri tarafımızca karşılanmaktadır.
Oyunun yönetimini üstlenecek, gelişimine katkı sağlayacak ekip ile uzun vadeli çalışmak istiyoruz.ARKADAŞLAR KISACA EKİBİMİZE 5-10 KİŞİ ALIM OLUCAK BİZİMLE BERABER TEST AŞAMASINDA OYUNU TEST EDİCEK.
Görüşmeler İçin Discord Kullanıcı adımdan beni ekleyip bana mesaj atın ordan iletişime geçeriz.
Discord ıd : xnouns
Moderatör tarafında düzenlendi: