noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Çocuk Olmasın.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tulyaret
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 480

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar.Öncelikle sw hakkıdna bilgi vereyim ;
1-) Kristal oda aktiftir.
2-)Level sınırı 127.
3-) 2 CH lidir.
4-)Event Sadece hafta sonlarıdır.

GM arıyorum hatta gm degil benimle kendi sw'si gibi çalışacak,adil karar verecek,çocuk olmayacak,beyin olarak gelişmiş ve zeki olacak.Anlaşabileceğim birisini kuralla aşırı uyan.Oyuncu ile her zaman mesafeyi koruyan.

TÜRKÇE'ye sahip çıkacak.

Gösteriş için gm olmak istemeyecek( /inv açık gezmek,oyuncularla ws atmak,item göstermek v.b)

NPC'leri beraber ayarlayabiliriz.Daha önce sw açmış ve bilgili olacak.Her zaman oyunu düşünecek.Online süresi ; 9 üstü olacak.GM olduktan sonra şerefsizlik yapmayacak.

İlk olarak tanıtım-reklam önemli bu konuda aşırı destekçi olacak,Arkadaş çevresi geniş olabilir.Ama tanıtım reklam yapacak.Kısacası 2 kişi 1 haftada hedef +150 online yaparız diyen laf olsun diye degil adam gibi çalışırız diyen başvuru yapsın.

Dürüst,çocuk olmayacak,adam olacak,ve oyunda akrabası dahi olsa ayrım yapmayıp adil birisini arıyorum.

Face adresimden özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz.Beyin olarak yetim insanlar Mesaj atmasın kişi yazısından belli eder nasıl bir kişiliğe sahip oldugunu zaten.Saygıdan yana bir kusurum olduysa Affola.

Face Adresim :

Son düzenleme:
Adım Taylan. Yaşım 16, Lise 2'ye Gidiyorum. Aradığınız Şeylerin Bende Mevcut Olduğunu Düşünüyorum, Umuyorum. Tek Sorun Deneyim, Bana Göre. Eğer Daha Fazla Bilgi İstiyorsanız; azeazel_lethe@ h o t m a i l . c o m

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri