Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Çocuk Olmasın.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tulyaret
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 480

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adınız :Çağrı
Soy Adınız :Kurul
Yaşınız :16
Doğum Tarihi(Gün-Ay-Yıl) :09.07.1995
Yaşadığınız Şehir :İzmir
Doğum Yeriniz :Türkiye/İzmir
İletişim Adresiniz(Tel,Email,Adres vs) :cagrikurul@hotmail.com
Oyun hakkında düşünceleriniz :Metin2'yi 11 Yaşımdan Beri Oynarım Her zaman Bi oyundan Daha çok görmüşümdür Metin2'yi Bu Yüzden 13 Yaşında GameMaster'lık yapmaya başladım.
Gm Olursanız neler yapacaksınız ne gibi katkılar sağlayacaksınız :Oyun içi işlerin hepsiyle ilgilenirim,teknik işlere yardım eder yükünüzü hafifletirim tabi bilgimin yettiği kadar,günde en az 8-9 Saat (En Çok 12) Online kalarak Size yardımcı olabilirim.
Kendinizi Bize Anlatın :Hayatım boyunca hep özgüvenli bir insandım ölene kadarda öyle olucam çünkü özgüven iyidir ama fazlasıda ukalalıktır,bu yüzden iyi denge kurabilmek lazım.Yani kısaca istediğimin peşinden koşarım.
Size Nasıl güvenebiliriz :Türkçe'ye özen gösteren,saygılı,oyuncularla arasını iyi tutan,mesafeyi ve adaleti koruyan bir GM arıyorsanız o benim
GM Lik Hakkında bilgi seviyeniz :Filezilla,Navicat,Vitural Pc,PortMap,Site Panel vs.. gibi işlerden yeterli olduğu kadar anlarım ama tabii profesyonel derecede değil.Ama Event,Oyuncu Problemleri vs. konularda 2 Yıllık tecrübem var tabii.
Tecrübelerim:2 Defa Kendi Hamachi Serverimi Kurdum.RoyaLMt2'de TL'lik Yaptım(VPS),ReaLDreaMt2'de SGM'lik Yaptım(VPS),ActioNMt2'de GA'Lık(Hamachi),Mekan2'de GM'Lik(VPS),Metin55'te GM'Lik Yaptım(VPS),AdaMt2'de GA'Lık Yaptım.(VPS) Ve Son Olarakta 1 Ay Önce BrooDMt2'de TL'lik Yaptım oda Hamachi...

İşte Ben Buyum Saygılar,İyi Akşamlar...(Bu Yazı Orjinal Başvuru Yazım Başka Bilgiler İstersen Msn Ekle Konuşalım.)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri