Evet başlıkda belirtiğim gibi kore skillerini paylaşıcağım bugün sizinle..
Kore skilleri Savaşçı ve Ninjanın 6. Skilleridir.. Sura ve Şamanda bir dğeişiklik bulunmamaktadır..
Detaylı anlatım rarda mevcut fakat ben yinede biraz anlatıyım yapılışı..
Yapılış:
Navicat Yükleme:
Navicat --> Player Sağ c lick Execute SQL File ye tıklayıp dosyamızı seçelim bittiginde
reboot veya oyunda /reload p yazdığınızda olur
root dosyası açılır:
Verdiğim rarın içinde bulunan " playersettingmodule.py " dosyası root dosyasının içine atılır. root dosyası kapatılır..
Not : Uğraşmak istemeyenler için hazır root dosyasıda ekledim rar da mevcut
sadece serverinfo.py ye kendi server adınızı ve ip nizi yazdığınızda olucaktır..
skill in görüntü pack i Pack dosyasında mevcut sizin ona yapacağınız hiçbirşey yok. Yapmanız gereken sadece pack klasörünüze atıp keyfinize bakmak..
Dosyamızı İndirelim
Kore skilleriniz hayırlı olsun..
Saygılar
SemiH
Kore skilleri Savaşçı ve Ninjanın 6. Skilleridir.. Sura ve Şamanda bir dğeişiklik bulunmamaktadır..
Detaylı anlatım rarda mevcut fakat ben yinede biraz anlatıyım yapılışı..
Yapılış:
Navicat Yükleme:
Navicat --> Player Sağ c lick Execute SQL File ye tıklayıp dosyamızı seçelim bittiginde
reboot veya oyunda /reload p yazdığınızda olur
root dosyası açılır:
Verdiğim rarın içinde bulunan " playersettingmodule.py " dosyası root dosyasının içine atılır. root dosyası kapatılır..
Not : Uğraşmak istemeyenler için hazır root dosyasıda ekledim rar da mevcut
sadece serverinfo.py ye kendi server adınızı ve ip nizi yazdığınızda olucaktır..
skill in görüntü pack i Pack dosyasında mevcut sizin ona yapacağınız hiçbirşey yok. Yapmanız gereken sadece pack klasörünüze atıp keyfinize bakmak..
Dosyamızı İndirelim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kore skilleriniz hayırlı olsun..
Saygılar
SemiH