kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

sizce hangi şirket ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 235team235
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Sizce hngi şirket ??

• Bilteksis

• akshost

• Wsbc

• olayhosting

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ya tmm burda herkes önerilerini söylüo arkadaşlar birbirinize saygı gösterin azcık kavga etmeyin bi herkes görüşünü söylüyo

Kava yapan yok, ortaya idda atmış bende cevaplamak zorundayım. Doğrusunu söyleyerek. Bu konuya sizden başka nice üyeler girip görüyor yorumu. ;)

Bayilik verdigin adamlarda ödeme bildirimi var benim paramla yapılan ödeme bildirimi.Seni 5 gün kimse beklemk zorunda degil telefon nosu vermissin ulasılmayan bir tel birde kalkıp 7/24 ulasabilirsiniz diyebiliyorsunda bir cacıktan caktıgın yok konusuyorsun sadece.Firmaymısta bayilik vermiste ne bayiliginden bahsedyorsun kaldiki bayilik diye bahsettigin firma bile degil 2 3 kendini bilemezin kurdugu Sahte firma,gerekli yerlere gerekli şikayetler zaten yapıldı sen rahat ol burda bu kadar acık ve net bunları konusuyorsam birseylerden emin oldugum icindir ve kaldiki bayimiz dediginiz kişilere bile sana bildirim yapmlarına ragmen sunucuyu vermedin harbiden soyadınla özdeşsin arkadasım yazmak için yazarsınız sırf.Ama dogru siz bayisiniz aa birde ys belgeniz var degilmi sizin masallah masallah bir halttan anlamadıktan sonra o ys belgesi bir işe yaramaz bunu biliyorsundur umarım.Sizin gibilere cok kanıtla geldim ama herseye kılıf bulacak bir sözünüz oldugu için sizin gibi sakız agızlıların seviyesinde bir konusma gerceklestirmedim.Sen hep yazıcaksın cünkü yapın bunu gerektiriyor ama sende neyin ne oldugunu icten iyi biliyorsun o yüzden sen yazmaya devam et bu yazdıklarımada.anca zaten yazarsın Bu yazımıda okuyan arkadaslara söylüyorum bakın kimseye denemeyin demiyorum deneyin görün arkadasım ben baska firmayla calıstıgım o dönemde arkadasım bunların firmasındaydı yasadıgını yasadı yeterince neyse ya deneyin bu firmayı kötüyle iyiyi çok iyi boyutta gösteren bir firmadır kendileri.

Bilkeriz.net.tr Olay yaratan firma

Müsteri Kerizlemekte sınır tanımaz

Paralarınızı Çatur Çutur Yemede üstüne tanınmaz

Bilkeriz.net.tr

Sizde Gidin Sizde Kerizlenin.

Son düzenleme:
yha ne fark eder ben kararımı verdim akshost dan alıcam modum knyu kitle yhaw sil bişi yap .s kavga çıkcak dese mübarek 3 aylarda günaha girmeyek

En dogrusunu vermisin aks hosttan al bencede adam gibi firma Suan arkadasım orda erdem diye yetkli varmıs cok ilgileniyormus teknik destekte bilgiliymiş zaten önemliside bu sanırım ilgi ve bilgi olduktan sonra sırtın yere gelmez.Ticket at 50 saat bekle dönekler sana derdin olmuyormus aks hostta.

Bayilik verdigin adamlarda ödeme bildirimi var benim paramla yapılan ödeme bildirimi.Seni 5 gün kimse beklemk zorunda degil telefon nosu vermissin ulasılmayan bir tel birde kalkıp 7/24 ulasabilirsiniz diyebiliyorsunda bir cacıktan caktıgın yok konusuyorsun sadece.Firmaymısta bayilik vermiste ne bayiliginden bahsedyorsun kaldiki bayilik diye bahsettigin firma bile degil 2 3 kendini bilemezin kurdugu Sahte firma,gerekli yerlere gerekli şikayetler zaten yapıldı sen rahat ol burda bu kadar acık ve net bunları konusuyorsam birseylerden emin oldugum icindir ve kaldiki bayimiz dediginiz kişilere bile sana bildirim yapmlarına ragmen sunucuyu vermedin harbiden soyadınla özdeşsin arkadasım yazmak için yazarsınız sırf.Ama dogru siz bayisiniz aa birde ys belgeniz var degilmi sizin masallah masallah bir halttan anlamadıktan sonra o ys belgesi bir işe yaramaz bunu biliyorsundur umarım.Sizin gibilere cok kanıtla geldim ama herseye kılıf bulacak bir sözünüz oldugu için sizin gibi sakız agızlıların seviyesinde bir konusma gerceklestirmedim.Sen hep yazıcaksın cünkü yapın bunu gerektiriyor ama sende neyin ne oldugunu icten iyi biliyorsun o yüzden sen yazmaya devam et bu yazdıklarımada.anca zaten yazarsın Bu yazımıda okuyan arkadaslara söylüyorum bakın kimseye denemeyin demiyorum deneyin görün arkadasım ben baska firmayla calıstıgım o dönemde arkadasım bunların firmasındaydı yasadıgını yasadı yeterince neyse ya deneyin bu firmayı kötüyle iyiyi çok iyi boyutta gösteren bir firmadır kendileri.

Bilkeriz.net.tr Olay yaratan firma

Müsteri Kerizlemekte sınır tanımaz

Paralarınızı Çatur Çutur Yemede üstüne tanınmaz

Bilkeriz.net.tr

Sizde Gidin Sizde Kerizlenin.

Sizi gibi akıl yaşı 0-3 olan kişilerle uğraşıyoruz işte laf anlatamıyoruz ki . Sesine güvenen delikanlıysan 544 448 84 54 çağrı at ben seni ararım kontörün bitmesin abisi. :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri