Para için yarışa giriyorsunuzvaybe
2sindende alabilirsin krdeşm hepsi iyi benim gözümde. ama metin2 pvp kurman hata zevkler tartışılmaz ama neyse.
Doğru konuşursounda işte bu adamlar durmuyor 50 kişi gelmiş ha bire benim açığımı arıyorlar ben aramıyorum değmez. bunlara. sölediklerinide takmıyorum.
ayrıca anket sonucuna bakarsa farkla öndeyiz
bide adam haklı herkes kendi işine baksın herkes bana öfkeli bunun nedenide beni huyumda var gıcık adamımdır allah vergisidir. buda burcumda iyi değil saten sıf bu yüzden öfkeliler. ama işlerine baksılar bakın milelt dış görüşünüşte fırmalarımızı çok zarara verdik böyle tartışarak Benim RAHMETLİ BABAMDA GICIK OLDUĞUM İÇİN SEVMEZDİ BENİ OYÜZDEN ALIŞIĞIM MERAK ETMEYİN İŞİNİZE BAKINKİ BENDE İŞİME BAKAYIM
wsbc'den iyisi bulunmaz.
12 yıllık tecrübe![]()
12 Yıllık tecrübe diyorsanda wsbc toplamda kaç adet sunucusu varki r10.net gibi forumlarda 16 GB lik ucuz server arıyor ?
Bilteksis.net.tr ' nin. radorede kiraladığı 2 ip blogu 254x2 İP 1 Kabin ve içindeki bazı kendi sermayemize ait dell sunucular mevcut.
16 GB dell r310' u sen bayiden 300 liraya alırken sen gel bana ben sana 250 TL den vereyim dell r210 8 GB ramli sunucuyuda 160 liradan vereyim anahtar teslim anında teslim esx işletim sistemi ile. Radore bayisi bile bu fiyata asla veremez.
Konu dahilinde benim müşterilerim mevcut sunucu müşterilerim. Daha bilteksis ve rüzgar olmak için 40-50 fırın ekmek bi 25 yıl daha çalışmanız lazım.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)