farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Wsbc Mi? Bilteksis Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan balac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Şirket

• WSBC

• BİLTEKSİS

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben sizi asla alt bayi göstermemişim vpsturk kesin başka nik açıp öyle demiştir size resim atsın öyle gelin yargılayın ve sen kimsinki ben seni alt bayi göstereyim

seni alt bayi statüsüne bile almam

ben sizi asla alt bayi göstermemişim vpsturk kesin başka nik açıp öyle demiştir size resim atsın öyle gelin yargılayın ve sen kimsinki ben seni alt bayi göstereyim

seni alt bayi statüsüne bile almam

Bumu o kadar söylediğimin yanıtı :m08:

Komedi.. Komedi.. Komedi..

Sen bana sunucu yetiştiremezsin.. İstersen benim siteyi veya bizi ağzına alırken biraz daha seçerek konuş

Merhaba,

Konudaki üyeler dikkatimi çekti ilk sayfadaki tüm üyeler 3-5 mesajlı fake oldukları belli.

monsion15 kendi kendine gelin güvey olma paşam. Bizide kötülemeye çalışma hiçbir müşterimize 1 gb ramli diye 256 mb server vermeyiz varsa kanıtlarsın. Günde bulup bulacağınız sizin 1 müşteridir oda 2. ay kaçmak için delik arayacaktır şüphesiz.

Siz sahte belgeler koyarak insanları dolandırmaya ve kandırmaya son sürat devam ediyorsunuz. İnsanlar bunları göre göre alışveriş yaptıklarında ve sonucuda her zaman ki gibi hüsranla sonuçlanınca inanın ki zerre kadar acımıyorum. Kendiside böyle olacağını bile bile gidip bu şekilde evrakları sahte belgeleri numaraları sahte kendilerini firma olarak nitelendiren ofis adreslerini hastanede adresini vererek insanların gözünü boyayan biz bunu diğer web master forumlarında patroncuklar, firmacıklar, telekomcuklar olarak nitelendiriyoruz.

Konuyu açan arkadaştan da istirhamım ki, hiçbir firmayı anket oluşturarak yarıştırmayın. Satış konularını ve forumları araştırır mevcut yorumlara göre hangisi size en uygunsa satın alırsınız.

Sürç-i lisan ettiysek affola.

BİLTEKSİS.NET.TR
Hakan KALAY

Para için yarışa giriyorsunuz :) vaybe

2sindende alabilirsin krdeşm hepsi iyi benim gözümde. ama metin2 pvp kurman hata zevkler tartışılmaz ama neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri