Serverı verirler vermeye ( Galiba )
Ama illaki bu iki seçenekten biriyse ve oyun yönetiminden anlıyorsanız illaki bilteksis
Ama illaki bu iki seçenekten biriyse ve oyun yönetiminden anlıyorsanız illaki bilteksis

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...213938-bilteksis-calisani-hakan-sahtekar.htmlne yanlış anlaşılması konuyu kitletirsen swyi yeniden açacak değilmi? kardeşim kanma server filesleri bozuk , geçende 1 gblik rami 256 ya düşürmüş. ticket attığımda ise yanlışlıkla oldu diyolar
konu burda bilteksis ram kesiyor 1gb 256 yapıyor
evet inceledim 3.cü sayfaya bak açıkladımda
çünkü rüzgarda düşman kesilmiş bize![]()
Sizi ben düşman statüsüne koymam bile.
Bilgisayarı işi gücü bir kenara bırakıp, bir düşünmenizi öneririm. Bu kadar kişi neden size cephe alsın
hadi 1 i kıcık aldı
2 si kıcık aldı
3 ü kıcık aldı
7 8 i birdenmi kıcık aldı?
Burada bir soru işareti var zaten.
Ben en başta zaten size dedim diyeceğimi beni kendinize alt bayi olarak gösteremezsiniz kanatlarımı açarım o durumda
Buna rağmen, Adam kalkıp müşterime girip 2 gb ram sunucuyu sana 512 olarak kurmuşlar deyip müşteriyi elimden aldı. Ne oldu müşteriye sana girdide zenginmi oldun? 3 gün sonra farketti durumu gene bana döndü. Bu defa 3 gb ram sunucu aldı..
Birde güldüğüm başka bir nokta müşteriyi elimden alıyon birde utanmadan nacivattaki sorununu gelip bana soruyon varmı böyle birşey ya :m08:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)