Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
paralı mı
Bu adama inanmayınız paranızı alıyor hileyi vermiyor veriyorsada şifresini vermiyor yada kurmuyor yalan dolan!!!
Aradaşlar inanmayın fakedir
rar şifresi kırıldı ve içinde oyun dışı alakasız kodlar bulundu istiyene atarm rar pass veririm sorun olmaz yeterki özel mesj atın
bu yalancıdan hiç bir hack satın alınmaz konu kiit pls ///
rar şifresi kırıldı ve içinde oyun dışı alakasız kodlar bulundu istiyene atarm rar pass veririm sorun olmaz yeterki özel mesj atın
bu yalancıdan hiç bir hack satın alınmaz konu kiit pls ///
Arkadaşlar Resımdekı full montaj eğer adriana karakterı olsaydı sağda diğer karakterlerın yanında saten ısmı bulunuyor olmalıydı. + olarak face sayfasında çektiği videolarda isminin ByFelix oldugunu soyluyordu ama resme bakılırsa ısmını kapatmıs ama bır harfı kacırmıs
baş harfi ``i`` Son harfi ``l`` Dikkatlıce baktıgınızda herşey gözüküyor.Bu yalancılara İnanmayın Böyle Bir Hile yokkkkk.ve Ben aldım çalısıyor dıyen adam war farkındaysanız 4 mesajı war yanı yan carıdır.Son kez diyorum İnanmayın.
baş harfi ``i`` Son harfi ``l`` Dikkatlıce baktıgınızda herşey gözüküyor.Bu yalancılara İnanmayın Böyle Bir Hile yokkkkk.ve Ben aldım çalısıyor dıyen adam war farkındaysanız 4 mesajı war yanı yan carıdır.Son kez diyorum İnanmayın.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)