Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

8. Gün hala cevap yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abdulleynos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 630
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bugün tam 8. Gün oldu ama hala cevap yok. Dün Admine ö.m attim, cevap yok. 3 Gün önce Ticket attim, cevap yok. Pazar günü ödeme bildir yaptim, cevap yok. Admin veya GM cevap verirmisiniz? Bakin su ödeme bildirime. Nezaman onaylancak? Yogun olabilirsiniz ama bu kadarda olmaz. Bilgileri tekrar admine dün yolladim. Saat aksam 10da yazdim, simdide 3 e geliyor hala cevap gelmedi. Bari Tickete bakin. Ona da cevap yok.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Arkadaşım öncelikle sakin olmalasını senin gibi onlarca ticketi bekleyen var hemde bitek sen ticket atmıyorsunki mmomt2nin 100bine aşkın oyuncusu var bunların çeyreyinin ticket gönderdiğini,ödeme bildirimi yaptığını düşünsene adminler,gmler hangi birine yetişsin lütfen biraz sabırlı ol elbet adminden bir cevap gelir.

sakinim ben :D agresif filan degilim yani yanlis anlamayin. Ilk yatirmam degil bu. Ilkinde 2 gün sürmedi. Bu kez 8 Gün sürüyor ve hala cevap yok. Bari admin ö.m baksin. Onada cevap yok. Ticket olayina: Küfür ssleri yollayica 10 dakika icinde cevap geliyor, ödeme bildir ile ilgili yazinca 3-4 gün cevap gelmiyor ve hala gelmemekte. Ödeme gecmisim e basinca orda bi ID yaziyor. 5611 yaziyor bende. Bu nedemek? 5611 kisi para yatirmis. 100Bin in ceyregi bile degil. Lütfen bakin artik suna. Her sabah kalktimda ins onaylanmistir diyorum, bakiyorum hala beklemede yaziyor. Kac gündür itemsiz dolasiyoruz. Para da %100 vardi. Varmamis diye beklemede diyorsaniz, olamaz cünkü 8 Günde %100000 varir. Oyundan konustugum biri da yatirmis onunki 2 saatde onaylanmis :D...Neyse bakin lütfen su olaya. Admine ö.m attim bilgilerle ve tekrardan ödeme bildir yaptim.

bildirim onaylamak o kadar kolay bişey değil o bilgileri kontrol ediyorsun banka hesabına giriyorsun para yatmışmı yatmamışmı onları öğreniyosun daha diyorsunki 5611 kişi para yatırmış daha belkide daha ödeme bildirimi yapıpta yanıt gelmediğini düşünürsek o sayı 10bini geçecektir hem 1000 kişinin bildirim yaptığını düşünsene tek tek hesapları kontrol et adminede gmlere biraz saygı duymalısınız bence onların işide zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri