HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Uzun süredir yapmakta olduğumuz daha doğrusu geliştirmekte olduğumuz Beşiktaş Fi-Yapı İnönü Stadı'nı sizlere sunmaktan gurur duyarım.Upload tamamen bana aittir.
Arkadaşlar yamanın kurulumu çok basittir. İndirdiğiz rar ‘ın içerisinde bulunan “dt07.img“ klasörünün içerisinde bulunan dosyaları kitserver ‘ınızın içerisindeki “dt07.img“ dosyasının içerisine atmanız yeterlidir.
NOT:Bir sorun olursa burdan yazabilirsiniz size yardım ederim.
Bir tane screenshot;
Bu resmi Gerçek Boyutunda Görmek İçin Çift Tıklayınız. Orginal Resim Boyutları 1024x768 ve Büyüklük 127KB.
Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu
NOT2: SS'ler alıntıdır. Ama oyunda stad kesinlikle çalışıyor. Zaten yamayı yükleyince göreceksiniz. Pes2010 için yapılmış en iyi İnönü Stadyumu yamasıdır .
Biz bu kadar uğraştık emeğe saygı.
Arkadaşlar yamanın kurulumu çok basittir. İndirdiğiz rar ‘ın içerisinde bulunan “dt07.img“ klasörünün içerisinde bulunan dosyaları kitserver ‘ınızın içerisindeki “dt07.img“ dosyasının içerisine atmanız yeterlidir.
NOT:Bir sorun olursa burdan yazabilirsiniz size yardım ederim.
Bir tane screenshot;
Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
NOT2: SS'ler alıntıdır. Ama oyunda stad kesinlikle çalışıyor. Zaten yamayı yükleyince göreceksiniz. Pes2010 için yapılmış en iyi İnönü Stadyumu yamasıdır .
Link:
Kurulum için videolu anlatım (Video Youtube'dadır);
Rar Şifresi:Eray7R
Dosyayı sadece Mediafire'a upload ettik. İstek olursa daha fazla siteye upload ederiz.
Kurulum için videolu anlatım (Video Youtube'dadır);
Rar Şifresi:Eray7R
Biz bu kadar uğraştık emeğe saygı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)