SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Acil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tulyaret
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba ben , Emre başlıktada belirttiğim gibi uygun koşullarda serverinizde [GA] adayıyım ;

1-) ADIM : Emre
2-)SOYADIM: Yılmaz
3-)YAŞ: 16 ( Bazıları yalan söyler ama inanmayanı , FACEBOOK 'da eklerim)
4-)TECRÜBEM: aXBilişimden alıdığım sunucum ; 3 ay kesintisiz hizmet verdi , onun haricinde MaFiaMT2 , AlemdarMT2 , CasperMT2 ve daha birçok serverde hizmet verdim PUTTY , NAVİCAT , FİLEZİLLA gibi programları adım gibi biliyorum . İsterseniz serverinize özel NPC Tasarlayabilirim , serverinize özel İNDEX hazırlayabilirim , akşamları 3 krallıktada event yapabilirim..Şimdilik aklıma bu kadar geliyor.
5-)NEDEN BENİ TERCİH ETMELİSİNİZ:Oyundaki mevcut tüm oyunculara , eşit , saygın ve adil davranıyorum , duygularıma yenik düşmüyorum , gereğinden fazla OLGUN davranıyorum ..

NOT: axBilişimdeki Hosting , Domain ' im v.s hepsi devam ediyor . ( Kefil Olarak Gösterebilirim ... )

ÖNEMLİ : felc_37@hotmail.com 'u ekleyin oradan daha detaylı konuşabiliriz.

Adınız :Çağrı
Soy Adınız :Kurul
Yaşınız :16
Doğum Tarihi(Gün-Ay-Yıl) :09.07.1995
Yaşadığınız Şehir :İzmir
Doğum Yeriniz :Türkiye/İzmir
İletişim Adresiniz(Tel,Email,Adres vs) :cagrikurul@hotmail.com
Oyun hakkında düşünceleriniz :Metin2'yi 11 Yaşımdan Beri Oynarım Her zaman Bi oyundan Daha çok görmüşümdür Metin2'yi Bu Yüzden 13 Yaşında GameMaster'lık yapmaya başladım.
Gm Olursanız neler yapacaksınız ne gibi katkılar sağlayacaksınız :Oyun içi işlerin hepsiyle ilgilenirim,teknik işlere yardım eder yükünüzü hafifletirim tabi bilgimin yettiği kadar,günde en az 8-9 Saat (En Çok 12) Online kalarak Size yardımcı olabilirim.
Kendinizi Bize Anlatın :Hayatım boyunca hep özgüvenli bir insandım ölene kadarda öyle olucam çünkü özgüven iyidir ama fazlasıda ukalalıktır,bu yüzden iyi denge kurabilmek lazım.Yani kısaca istediğimin peşinden koşarım.
Size Nasıl güvenebiliriz :Türkçe'ye özen gösteren,saygılı,oyuncularla arasını iyi tutan,mesafeyi ve adaleti koruyan bir GM arıyorsanız o benim
GM Lik Hakkında bilgi seviyeniz :Filezilla,Navicat,Vitural Pc,PortMap,Site Panel vs.. gibi işlerden yeterli olduğu kadar anlarım ama tabii profesyonel derecede değil.Ama Event,Oyuncu Problemleri vs. konularda 2 Yıllık tecrübem var tabii.
Tecrübelerim:2 Defa Kendi Hamachi Serverimi Kurdum.RoyaLMt2'de TL'lik Yaptım(VPS),ReaLDreaMt2'de SGM'lik Yaptım(VPS),ActioNMt2'de GA'Lık(Hamachi),Mekan2'de GM'Lik(VPS),Metin55'te GM'Lik Yaptım(VPS),AdaMt2'de GA'Lık Yaptım.(VPS) Ve Son Olarakta 1 Ay Önce BrooDMt2'de TL'lik Yaptım oda Hamachi...

İşte Ben Buyum Saygılar,İyi Akşamlar...(Bu Yazı Orjinal Başvuru Yazım Başka Bilgiler İstersen Msn Ekle Konuşalım.)

Tanıtım-Çok İyi Tanıtım Yaparım.

Online Süresi:7/24

Server Hakkında Bilgi:4'ü VPS.3'ü Hamachi Olmak Üzere 7 Sw Açtım.Hepsindede Userlerim Çok Memnundu Ama Kapandı.

ad: zeki murat
soyad: yörük

pek fazla vps gmlik deneyimim veya vps kurmuşluğum yok ama sürekli kendi hamachili pvp serverlerimi kurdum şuan dahi var düzenli event yapabilirim (aslında ben düzenli yapılan eventleri sevmem ama oyun sahibi sensin :D )

istersen msn ekle ordan konuşalım: zeki_murat_07 @ hotmail . com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri