Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kimse Adam qibi Pvp AçamazMı ? :@

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onwise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 432

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yaw arkadas en çok 1 gunluk uzun bir pvp de oynuya bildim qerisi hepsi kapaniyor kapicaksaniz neden pvp aciyorsunuz server kurucularina sesleniyorum siz Dalga Gecmek içinmi pvp kuruyosunuz ya :ka10:

ßu Konuda YorumLarinizi ßekliyorum

şimdi bu konuyu ben açacaktım tercüman oldun katılıyorum böyle iş olamz ya gm oldum sw kapandı girdim oyundan attı sw kapandı bir sw buldum yine kapandı bune biçim iş

Bütün söylediklerine harfiyenn katılıyorum server i online tutamıcaklar buraya reklam tanıtım olarak koymasın :ka10: :ka19:

Çok Çok Doğru Benm Arklar Açmıştı Bi Kaç Sw Tanıtım Koymuştum Kapattılar:m15: Ben Birazdan Server Kurucam 7/24 Online...:f48:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri