- Konular
- 236
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sevgili adminlerim ..
ßu reklamlardan çok şikayet geliyor ..Tamam bu sitenin masrafLarını karşıLamak zor ßiLiyorum ama,siteye ne zaman girsem hangi bölüme tıklasam sürekli Eliteturksde Eliteturks ..
V.I.P üye değiliz diye sürekli şu Eliteturks u gözümüzün içine sokmak zorundamısınız ? Hatırladığıma göre M2 Yang ve EP satışı yasak doğrumu değilmi bilmiyorum ama yasak olmasa bile gerçekten ne gerek varki.
Hadi kaldırmayalım ama banner yapsak şunu kenara yada en üste ?
Lütfen ..
ßu reklamlardan çok şikayet geliyor ..Tamam bu sitenin masrafLarını karşıLamak zor ßiLiyorum ama,siteye ne zaman girsem hangi bölüme tıklasam sürekli Eliteturksde Eliteturks ..
V.I.P üye değiliz diye sürekli şu Eliteturks u gözümüzün içine sokmak zorundamısınız ? Hatırladığıma göre M2 Yang ve EP satışı yasak doğrumu değilmi bilmiyorum ama yasak olmasa bile gerçekten ne gerek varki.
Hadi kaldırmayalım ama banner yapsak şunu kenara yada en üste ?
Lütfen ..
Saygılar ..
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,149
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,778,649
- DevLira
- -3
Reklamlardan rahatsız olanlariçin reklamsız üyelik seçeneği var.
http://www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/51592-vip-uyelik-forumu-reklamsiz-gezme-hakki.html
Sadece VIP üyeliklerde reklam yok onun dışında maalesef reklam yayınlamak zorundayız. Sonuç olarak bizimde arkamızda bir şirket ya da bir grup yok. 1 ay masraflarını karşılayamazsa bu forum kapanmak durumunda kalır
http://www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/51592-vip-uyelik-forumu-reklamsiz-gezme-hakki.html
Sadece VIP üyeliklerde reklam yok onun dışında maalesef reklam yayınlamak zorundayız. Sonuç olarak bizimde arkamızda bir şirket ya da bir grup yok. 1 ay masraflarını karşılayamazsa bu forum kapanmak durumunda kalır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...