- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar uzun soluklu bir turk pvp si malesefki kurulamıyor.Bu sorun bızlerın becerıksızlıgındenmı kaynaklanıyor yoksa bılgı yetersızlıgındenmı cozmus degılım.Kısa sure once Realongju2 adında acılan sw a olan ragbetın herkes farkındadır.Acık konusmak gerekırse ws ılk acıldıgında kımsede ıtem ve skıl bıle yokken oradakı muhtesem mucadeleyı gormemek ımkansız.Bızler Turk ınsanı olarak mucadeleyı seven toplumuz ve ortak paylasım alanımız bu oyunda cok fazla on plana cıkıyor
Bu konuyu acmamdakı sebep sudur;artık bırı cıksın ve desınkı arkadasım buyurun aradıgınız sw budur!Yabancıların tekelınde olan oyunlardan vazgecın buyurun oynayın.Emın olunku katılımın ne kadar olacagını tahmın bıle demezsınız.Gelecegı mechul bır realongjuda bıle kontor le alınan ıtemlerın ne kadar oldugunu kendı gozlerımle gordum.Kuran kısılerde emınımkı kendı masraflarını fazlası ıle cıkaracaktır.Bızlerde memnun kaldıgımız taktırde arkadaslarımızla bırlıkte elımzıden gelen gayretı muhakkak gosterecegız.
Bu yazıma karsılık tepkıler gelebılır dıyebılırlerkı arkadasım sw acık senmı veya sızlermı farkında deılsınız.Farkındayım arkdasım hatalarınızı soylıyım;2saattır forumdayım turk pvp lerıne bakıyorum bırının sıtesı hatalı,bırının lınkı vıruslu,otekının npc lerı berbat,bır dıgerının kımsenın ıstemedıgı ıtem basarken +basma malzemesı ıstemesı krızı var,bır baskasının gm lerı burnundan kıl aldırmaz vs vs....
Umarım cogunlugun sesıne kulak vermısımdır.Zahmet edıpde konuyu okuyanlara sımdıden tesekkur ederım.....
Bu konuyu acmamdakı sebep sudur;artık bırı cıksın ve desınkı arkadasım buyurun aradıgınız sw budur!Yabancıların tekelınde olan oyunlardan vazgecın buyurun oynayın.Emın olunku katılımın ne kadar olacagını tahmın bıle demezsınız.Gelecegı mechul bır realongjuda bıle kontor le alınan ıtemlerın ne kadar oldugunu kendı gozlerımle gordum.Kuran kısılerde emınımkı kendı masraflarını fazlası ıle cıkaracaktır.Bızlerde memnun kaldıgımız taktırde arkadaslarımızla bırlıkte elımzıden gelen gayretı muhakkak gosterecegız.
Bu yazıma karsılık tepkıler gelebılır dıyebılırlerkı arkadasım sw acık senmı veya sızlermı farkında deılsınız.Farkındayım arkdasım hatalarınızı soylıyım;2saattır forumdayım turk pvp lerıne bakıyorum bırının sıtesı hatalı,bırının lınkı vıruslu,otekının npc lerı berbat,bır dıgerının kımsenın ıstemedıgı ıtem basarken +basma malzemesı ıstemesı krızı var,bır baskasının gm lerı burnundan kıl aldırmaz vs vs....
Umarım cogunlugun sesıne kulak vermısımdır.Zahmet edıpde konuyu okuyanlara sımdıden tesekkur ederım.....
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu arada modum konunun nereye acılması gerektıgını tayın edemedım.Yalnıs yere actıysam gereken yere tasırsanız sevınırım!!
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
realongju2 de ncp lerde sadece dolunay ve 26 zırhı vardı 36 lvl olaak başlıodun 2 güne 66 zırhı 61 kalkanı 65 silahı fln düşürdüm ama kızıl ormana girmeden sarı bayraktan arkadaşım
bana 61 zırhı ve 43 kalaknı verdi ve bende aysnısını yaptım ne çıkrsa bedevadan verdim lzm olana gerektiği yerde suraydım zor da olsa asker atım vardı kastığım yer kdr kastım
size söyliyecem tek şey var ((((türkün türk den başka dostu olmaz(((( enfexion kardesime teşekkür ederim bu konuyu açtığı için
bana 61 zırhı ve 43 kalaknı verdi ve bende aysnısını yaptım ne çıkrsa bedevadan verdim lzm olana gerektiği yerde suraydım zor da olsa asker atım vardı kastığım yer kdr kastım
size söyliyecem tek şey var ((((türkün türk den başka dostu olmaz(((( enfexion kardesime teşekkür ederim bu konuyu açtığı için
- Konular
- 89
- Online süresi
- 8m 51s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 38
- DevLira
- 0
Enfeksiyon arkaasımız sonuna kadar hakılıdır ancak cin pvp lerinden istediginiz kadar acarsınız cünkü cin orjinal pvp sahibi sikayet etmiyor ama 10 bin TL ye yakın para lazım orjinal pvp kurmak icin