InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Turk PvP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enfexion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dikkatlı olalım

Moderatör tarafında düzenlendi:
harika bir paylaşım ve yorum katmışsın saol. her konuda haklısın.umarım dileklerimiz gerçek olurda.uzun soluklu pvp ye kavuşuruz

Degerlendırmen ıcın tesekkur ederım isoo79.Umarım oyle olur.

beyler takrar söylemek istiyorum çin pvp si oynuyoruz oynamalık türk serveri açılanna kadar ama çin pvp sinde o kdr ezik olursun ki 50 60k yersin çinliler bu işi çözmüşler pvp açıp geziyolar biz ise daha p açmaya zor adam buluyoz hatta zırhını çıkarda bi p açıcam dediğimiz oluyo onun için (dişimize göre rakipler yani türkler olunca sarıyo pvp)

!inşallah oyle bi türk serveri açılır en az1-2 senelik fln böyle 15 yaşında trojen 12 yaşında adem fln la uğraşmayız

enfexion. asıl ben teşekkür ederim.yalnız bu işlerden analayanlar sizlersiniz.biz hertürlü reklam amaçlı desteğe açığız.sizler pvp kurun bizde doyarak oynayalım.oyunda olması gereken şeyler içinde fikirde sunabiliriz.çoğu pvp ler ya çok abartılı yada çok zayıf.normal mt2 ye göre uyarlanıpta extra özellik katanı görmedim daha.sonuçta emekte para kazanmakta vardır ama bazıları varki sırf çıkar amaçlı sahtekarlık için pvp açıyor onlarda 1 ay kalamiyolar zaten.ben bilsem nasıl olacanı öyle bir pvp kurarımki hiçbir kimsede kalkıp kapatamaz.bu fikirle yola çıkan ben görmedim amarım öyle biri çıksın artık.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri