Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Pwp Server Kuruldu !!_BAKIN_!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lockdovn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben pinq Out derim ama süper laf yarısı olmus bende katılaım KESİNLEN EN İİ Sİ BNM Kİ

yha olm mal mısınız ya yardım edin diyom gelmişiniz benim bilgisayar çok güzel diyonuz allah size akıl bana sabır versin.!!

YARDIM EDIN KARDEŞLERİM

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Bilgisayarın dandik xD bnmkide dandik ama olsn xD seninkinden iyi xD ayrıca konu başlığın yanlş düzgünce yardım edin deseydin belki bi kaç kişi yazardı ,))

Bu Sorun Bilgisayarından Kaynaklanan Bir Sorun Değildir.
Oyun İçi kaynaklanan bi sorundur.
Eğer Bilgisayarından Şüpheleniyorsan;
Başlat>Çalıştır>Çalıştır Komutuna dxdiag Yaz Ekran Kartından Ses Süücüne Kadar Tüm Bilgileri Öğrenebilrsin.

SorununÇzümünü Forumda Bulabilrsin.

İYİ FORUMLAR ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri