Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Vps Server Nasıl kurluyor Arkadaşlar !! ?? Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iskembedensalla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 234

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Server Nasıl kurluyor Arkadaşlar !! ?? Yardım

Herkez kurmus bu Nasıl kurluyor ne kadar para lazm ?

Bedava kurabilir miyizzz !!

Bana Kurmada yardım edecek arkadaş Ws Ws Yarım edin !

Kendi bilgisayarında yeteri kadar ram varsa kurabilrsin.Gerisin geriye eger satis yapan servis sağlayıcılarına giderim dersen orda kaliteli vps biraz pahalldır.Ayrıca güvensizlik sorunu var .Güvenilir bir server hizmeti (?) varsa türkiyede söylede bizde bilelim :)
Lagsız bir server icin tüm bugları düzetilmis sağlam bir rami be net trafigi olan bi dedicated olacak.Yoksa gerisi hava civa .Vps ye metin2 kurlusada cok fazla dayanamaz çöker :)
Başlangıcta söyeldigim gibi.Kendi pc nizde vps zaten kurabiliyorsunuz.Local server anlatımlar ı aslında birer Local vps lerdir.Bunu Localden cikarıp nete dağıtmak icin sadec Sanal pc nizin Ağ kartını Gercek pcnin ağkartı yapmanız gerekir
Gerisin geri bunda sonra yapilacaklar sadece Servera ip no nuzun sonu 100 lü olan halini vermek ve bir reboot etmek
Burda Detaylı anlatamay kalksam çok sey yazmam gerekir.O neden le burda sözümü bitiryorum
Gerekli Soruları konu altınsa sorun müsait olduum zmanlar cevap vermey calisacam.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri