- Konular
- 154
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
benm içn hacka gerek yoq valaha bn hacksızda ii yim ama hack eylencesine oynuyorum hackla hack varken açıyordun bugune gelecegimizi biliordum dolu hack varken suan 1 hack gelecekmi diye bakıyoruz anthep ii yazmısın :ka19:
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
beyler bayanlar bakın hacki beklemek yok hack olmadan oyunu bırakıp hackle baslamak bunlar cok basit seyler basitlestirmeyin kendinizi adiniz hacker diye cikcagina adam akilli pro diye ciksin ben bu hack isinden cok sıkıldım bu hack piyasasini arastiriyorum ki oyunda subay rutbeli bir oyuncuyum bu hacki kullananlar unutmasinlarki milletin zevkinin içine etmekten baska bisi etmiyolar zaten oyunu hack ile oynayincada bi manasi kalmiyor 2 kisi hack yapıcak diye bazılariniz burda bi taraflarini yirtiyor yani dicem bos isler bunlar ayrica konulara cok gereksiz cevaplar veriliyor sitenin düzeyini düsürülüyor.Son bi not daha eklemek istiyorum anladığım kadarıyla bu siteye üye olanların(hack kullananlarin) %90 ı 15-yaş grubunda öğrenci adamin böyle online oyunlar oynamaması gerek görüsündeyim
doğru söze ne denir...
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
beyler bayanlar bakın hacki beklemek yok hack olmadan oyunu bırakıp hackle baslamak bunlar cok basit seyler basitlestirmeyin kendinizi adiniz hacker diye cikcagina adam akilli pro diye ciksin ben bu hack isinden cok sıkıldım bu hack piyasasini arastiriyorum ki oyunda subay rutbeli bir oyuncuyum bu hacki kullananlar unutmasinlarki milletin zevkinin içine etmekten baska bisi etmiyolar zaten oyunu hack ile oynayincada bi manasi kalmiyor 2 kisi hack yapıcak diye bazılariniz burda bi taraflarini yirtiyor yani dicem bos isler bunlar ayrica konulara cok gereksiz cevaplar veriliyor sitenin düzeyini düsürülüyor.Son bi not daha eklemek istiyorum anladığım kadarıyla bu siteye üye olanların(hack kullananlarin) %90 ı 15-yaş grubunda öğrenci adamin böyle online oyunlar oynamaması gerek görüsündeyim
helal olsun be abi Bende Burdayim sadece hak cikdimi diye ona gore kendimi dikate aliom bakiom hak mak varsa ona gore dikatli oynuom ve replaylere daha cok bakiom ama senind dediklerin 100 de 100 dorgu seni oyna Ismin ne benimki
Just4[SmiLe]
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ne bicim is bu sizin yaptiginiz post kasmak olmuyor bizimkisi oluyor allah allah :S
- Konular
- 126
- Online süresi
- 46m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ne bicim is bu sizin yaptiginiz post kasmak olmuyor bizimkisi oluyor allah allah :S
Saygılı Ol Bunlar Yaralı Konular Uyarı Maksatında Saygılı Ol Biraz..!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)