kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PriVate server xiaoyaolj

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aibosy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaslar tr yama uzernde calısaıyorum bana biraz sure vern bu arada 2 upload yaptm ilk bastaki calismiyor olabilir ama 2. verdigim link calısıyor ondan indiriseniz sorun kalmaz ve bir uyarm daha var oyuna girerkn virus pro.larını kapatırsanız daha rahat bir oyun oynarsınız ve arada baglantı hatası veriyor bu oyunun yenilenmesini gosteriyor oyun daha yeni acildigi icin 1 yil kapanmama süresi var rahatca oynayabilirsiniz

bana ozelden pm atanlarınız var ama bu oyuna bnm linklermden girenlerde var gordm ve bana pm ile tessekuurde etmisler kardeslerm bu linklerin 1.cisi calısmıyor olabilir ama 2.hatasız bir linktir cantopen ise sizin metin2den bazi yeni loadların silnimesi gerekmektedir bn size bunu yardm ederm siz bana sorunlarınız ozelden atiniz

Kardesim İNdiriom .. Bi sorunum Cıkmaz inslh. TAnıtımı okurken Ağzım Sulandı xd

siTe açıLmıyor :S

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri