kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PriVate server xiaoyaolj

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aibosy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

aibosy

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oncelkle selmlar millet bn genelde private serverler kurmak aratırma yapmak gibi islerle ugrasıyorum hamachi serverler bize gore cok yavan ve basit.Önemli olan sadece bazı seyleri kazanma duygusu hamachi serverlarda onun icin daha cok yapımcı private serverlera bu isleri ustlenmek dusuyor ve size super bir server xiaoyaolj

Serveri hmn tanıtmak istiyorum
1-item shop itemleri market zırhcı ve silahcida satiliyor
2-balıkcıda +5 taslar var balıkcıdan alindigi taktirde 100de 100 ihtimalle geciyor
3-büyülü metal ile 9a kdr item istemeden sadece yang vererek rahatlıkla basabiliyorsnuz
4-efsun nesneleri ve degistirme kagıtları ile arttırma kagıtları var ve ucuz rahatlıkla alıp basabiliyorsunuz en fazla 2500 hp yukluyor size
5-markette cevherler var ve elmasla delip cevher yerlestirebiliyorusunz
6-oyuna basladıgınızda skilli at veriyor size 30 lw atı yanlıslıkla oldururseniz yada kaybederseniz die seyise gidip alabiliyorsunuz at cagırma kitabını
7-oyunda cok kisi yok ama rahatlıkla item bulabiliyorsunuz
8-droplar %1000 yang %1000 exp %1000

ANASAYFA : http://www.8msf.com/
SHOP: http://www.8msf.com/test_/default.php
KAYIT ADRESİ http://www.8msf.com/reg.html

DOWNLOAD: http://down.xiaoyaolj.cn/dlq.rar

DOWNLOAD: DosyaUpload.NeT - File Upload Free File Hosting Dosya Upload Files Upload File Upload Upload File
2.SİDE CALISIR UPLOAD DIR SİZ HANGİSİNİ TERCİH EDERSENİZ

OYUNUN KURULUMU: İNDİRDİĞİMİZ dlq.rar DOSYASİNİN İÇİNDEKİLERİ MASAÜSTÜNE ÖNCEDEN KURDUĞUMUZ METİN2_Turkey İÇİNE ATİYORUZ AMA KURDUGUMUZ METİN2'den OYUNA GİRMİYORUZ İÇİNE ATTİKTAN SONRA SAVAŞÇİ KAFASİ OLAN EXE DOSYASİNİN İSMİNİ 'XiaoYaoLJ' YAPTİKTAN SONRA AYNİ EXE İLE OYUNA GİRİYORUZ

OYUNDA SARİ BAYRAK OLMANIZI TAVSİYE EDERM İSMİM MenoTOS dur pmleriniz ve sorularını bekliyorum 91 lw savascı fll p bedensel

VE SON BİR DUYURUM DAHA VAR İMPARATOR YAPMAK COK KOLAY +9 celik BASTİKTAN SONRA KuledE ZİRHCİ CİKANA KDR KULE CİKİYORUZ ZİHCİDADA YANMAMA VE BASMAMA GİBİ Bİ İHTİMALİ YOK DİREK GECİYOR 550 defans Ve saldırı degeriyle birlikte

VE UNUTULMASINki VADİDE SURA KOLLU OLAN GOZLEMCİYE GİTTİGİMİZDE 9 yari insan sari ejderha katledene 9 muho siriusa ve diger bazi itemlerde yukseuk lw itemlere donusuyor ornegn celk imparatora dondugu gibi

Ayriyeten:Pazartesi Carsamba Persembe Pazar saat 14.00 de 1.koy Sehre 90 lw metn indiriliyor Salı Cuma ise saat 17.00 da 90 lw metn indiriliyor ve en onemli gun cumartesi gece 00.30da 115 lw metn 1. koy sehre indiriliyor ve ayriyeten colde uzman maymun zindanının bulundugu bolgedeki orta yuvarlakta 15 ayri boss cikiyor ve bi bossa dalarkn diger bir bos size dalmıyor buda guzel bir islev ama en onemlisi ise buz zindani acik ve gorunmeyen slotlar yok

VE SİZE SON BİR BİLGİ DAHA :buz zindanına vadide sura kollu gozlemcinin orda bi ilerleme rampası var oraya dogru dum duz gitmeye calisin atack yapn ve sizi buz zindanına isinlar ama buz zindanının ısınlayıcı saklanmıs bi yerde koordinat veriyorum isinlayici 100-33 koordinatinda cikmak isterseniz bu koordinattan cıkacaksınız

BUTUN BİLGİLERİMİ PAYLASMASAMDA COGUNU PAYLASTM SORULAR İCİN 7/24 ONLİNE MenoTOS ClaPucıus BaRoNn CrazyGirl ve aXiao ya pmlerde bulunabilirsiniz İYİ OYUNLAR:ka19::ka19:

HEPİNİZE İYİ OYUNLAR :ka19:

Son düzenleme:
Ve sunu demeyi unutmusum turkce yama hazrılıyorum en fazla 1 haftaya duzenekimi kurar ve konuyu guncellerm İYİ OYUNLAR

SARİ BAYRAK MenoTOS
DİGER TURK VE +87 CARLAR

ClaPaucıus
CrazyGirl
BaRoNn
aXiaox
BEST

TURKCE YAMAYİ HAZRLADM KARDESLERM ORTAYA LİNK KOYMUYORUM CALNMA İHTİMALNDEN DOGRU SİZ BANA OZELDEN PM ATN BİLGİLENDİRME YAPARM SİZE

Son düzenleme:
Sunucuya bağlanırken hata??

her pazar gununki sorunları bu cunku cumartesi gecesi cok olay oluyor anlattıgım gibi birazdan acilir kardesm merak etme :ka19:

Teşekkürler.
Sen +Rep'i hakettin. :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri