Merhaba;
Arkadaşlar aklıma geçen günlerde çılgınca bir fikir geldi. Wolfteam in okul haritası olsaydı acaba nasıl olurdu ?Güzel olurdu diyorsanız
__ Taksimde yayılan virüs şimdi okullara da yayıldı. Şimdi de okulda öğrencilere bulaşmaya başladı. Bunu durdurabilecekmisin?
Gibisinden bir şey olsa taksim haritasından cok daha fazla oynanırdı diye düşünüyorum. Benim gibi düşünüyorsanız ankette "güzel olurdu" seçeneğini işaretleyiniz. İyi günler
Arkadaşlar aklıma geçen günlerde çılgınca bir fikir geldi. Wolfteam in okul haritası olsaydı acaba nasıl olurdu ?Güzel olurdu diyorsanız
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
dan destek bölümüne girerek siz de OG leri bilgilendirin. Çünkü gerçekten zevkli bir hal alırdı. Hele ki kurt savaşlarında bir de s2 yıkımlarında. öykü de buna benzer bir şey olurdu: __ Taksimde yayılan virüs şimdi okullara da yayıldı. Şimdi de okulda öğrencilere bulaşmaya başladı. Bunu durdurabilecekmisin?
Gibisinden bir şey olsa taksim haritasından cok daha fazla oynanırdı diye düşünüyorum. Benim gibi düşünüyorsanız ankette "güzel olurdu" seçeneğini işaretleyiniz. İyi günler
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ne diyorsun? Anlamadım?
Senin Kadar Güzel Fikir Üreten Birisini Görmedim. Bu Dediğini Wolf Team Ekibiyle Destekten Konuştum Şuanda Bir Haber Gelmedi Umarım Bu Okul Haritası İşi Yatmaz 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)