mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Gerçekten Kızdım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ultrapanter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 514
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Meraba ben mars swsinde şeytan kulesinde katil metinlerini kesip harita düşürürken birden bire oyundan attı ve o kadar emek ve zaman boşa gitmiş oldu Bu bi kaç kez tekrarlandı oyundaki sorunları düzeltemiyeceksiniz birdaha çıkmayalım Kuleye :ka24:

Tek başına çıkıyorsan eğer slotların fazlalığından dolayı lag oluşabiliyor.Özellikle metin katında.Bu yüzden atmıştır.2 3 kişi cıktıgınızda bir sorun olmuyor.

Bunun geçerli bi cevap olduğunu sanmıyorum ki ben 2 kişi çıkıyordum Kule sorunu bütün pvplerde var O zaman farklı bir pvp sayılmaz burası değilmi Düzeltilmesi gereken bir soruna hala 3 kişi çık sorun olmaz gibi bir cevap verilmesi İronik..

Her gün sorunsuz bir şekilde kuleye çıkıyorum ki çıkan bir sürü kişi var.O anki internet hızından dolayıda lag oluşup oyun atmış olabilir.Kuleden atma sorunu baya önce cözülmüştü.

İyi hoş da ben can sıkıntısındanmı konu açtığımı zannediyorsun Mesajı attığım şu andan 1 saat önce gene katil metini keserken attı Ki ben tr de 1 2 arkadaşımla kolaylıkla çıkabiliyoyrdum son kata o kadar lag olmasına rağmen Altyapınız yetersiz bu konuda internet hızıyla alkası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri