noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 server fıles

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LeqendFrover
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 521

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ôncelıkle herkese ii geceler
arkadaslar turkmmoda dıkkatımı ceken bır sey oldu burada metın2 server fles yaynlanıo ama kımse server fılesn nasl yapıldıgı soylemıor sdece bır kod war onu soluolar bana bu server fıles we metın2.vhd dosyası nasl yapt4qnh acıklar mı

ôncelıkle herkese ii geceler
arkadaslar turkmmoda dıkkatımı ceken bır sey oldu burada metın2 server fles yaynlanıo ama kımse server fılesn nasl yapıldıgı soylemıor sdece bır kod war onu soluolar bana bu server fıles we metın2.vhd dosyası nasl yapt4qnh acıklar mı

hakketen arkadaşa katılıyorum sorumuza yanıt beyler

o verilen kod u yazdıgında senin editlemiş oldugu nsw deki dosyalar tar.gz şeklinde rar lanıyor ve serverfiles oluyor onu ister baska swnde kullanıyorsun istersen yayınlıyorsun kullananalr senin editledigin server i kullanıyor

Putty geLip
cd /usr
tar cvzf serverfilesim.tar.gz game yazarsan serveR fiLes dosyan tar.gz taRzında Filezilla'ya /usr Kısmına geLiyo ordan biLgisayaRına atıp payLaşabiliR vea ne istiyosan onu yapabiLirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri