HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ôncelıkle herkese ii geceler
arkadaslar turkmmoda dıkkatımı ceken bır sey oldu burada metın2 server fles yaynlanıo ama kımse server fılesn nasl yapıldıgı soylemıor sdece bır kod war onu soluolar bana bu server fıles we metın2.vhd dosyası nasl yapt4qnh acıklar mı
arkadaslar turkmmoda dıkkatımı ceken bır sey oldu burada metın2 server fles yaynlanıo ama kımse server fılesn nasl yapıldıgı soylemıor sdece bır kod war onu soluolar bana bu server fıles we metın2.vhd dosyası nasl yapt4qnh acıklar mı
ôncelıkle herkese ii geceler
hakketen arkadaşa katılıyorum sorumuza yanıt beyler
o verilen kod u yazdıgında senin editlemiş oldugu nsw deki dosyalar tar.gz şeklinde rar lanıyor ve serverfiles oluyor onu ister baska swnde kullanıyorsun istersen yayınlıyorsun kullananalr senin editledigin server i kullanıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)