Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
SaGoL
selam verdiğin öneriler için sağol bende bi kaç ilave yapmak istiyoru..
geçen ay bi pvp server açalım dedik arzubilisim diye bi site var belki biliyosunuzdur adamlardan belli bi fiyat karşılığı bi paket aldık.. sonra format atmak gerekti telefonla zaten bir halle ulaşabilyoruz.. neyse 3 günde format attılar .. tabi bu arada devamlı ulaşmaya çalışıyoruz... sonra format atıldkdan sonra yarım gün abartmıyorum yarım gün oyuna girdik sonra serverla bağlantı kesildi diye bilgilendirildik ne zaman açılır ne zaman düzelir diye mail atıyoruz cevap yok
3 gün sonra server düzeldi diye cevap geldi bu arada tabi adamlarla baya papaz olduk yüzlerine sövdüm açıkcası
ama adamlarda ki pişkinlik diz boyu hiç bişey dedikleri yok .. şu anda adamlara ne ulaşabiliyorum ne de onlar bişey diyor server çalışmıyo gönderdiğimiz para da yandı... benden bi tavsiye bu işi yapacaksanız profesyonellerle yapın böyle beş para etmeyen adamlarla işiniz olmasın.... en azından serveri kiralayın ama ödemeyi bi ayın sonunda yapın ...
geçen ay bi pvp server açalım dedik arzubilisim diye bi site var belki biliyosunuzdur adamlardan belli bi fiyat karşılığı bi paket aldık.. sonra format atmak gerekti telefonla zaten bir halle ulaşabilyoruz.. neyse 3 günde format attılar .. tabi bu arada devamlı ulaşmaya çalışıyoruz... sonra format atıldkdan sonra yarım gün abartmıyorum yarım gün oyuna girdik sonra serverla bağlantı kesildi diye bilgilendirildik ne zaman açılır ne zaman düzelir diye mail atıyoruz cevap yok
3 gün sonra server düzeldi diye cevap geldi bu arada tabi adamlarla baya papaz olduk yüzlerine sövdüm açıkcası
ama adamlarda ki pişkinlik diz boyu hiç bişey dedikleri yok .. şu anda adamlara ne ulaşabiliyorum ne de onlar bişey diyor server çalışmıyo gönderdiğimiz para da yandı... benden bi tavsiye bu işi yapacaksanız profesyonellerle yapın böyle beş para etmeyen adamlarla işiniz olmasın.... en azından serveri kiralayın ama ödemeyi bi ayın sonunda yapın ...- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)