Bodyguardd 1
Bodyguardd
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

"Halkın Üzerinde Yoğun Baskı Var"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FinaL07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 161
MHP lideri Devlet Bahçeli, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun ardından Siyaset Meydanı'nında konuştu, hükümetin referandum sürecinde uyguladığı politikanın, korku ve sindirmeye yönelik olduğunu iddia etti. Öcalan konusunda kendi iktidarları döneminde, MHP'nin asılması konusundaki ısrarı nedeniyle koalisyonın gidip geldiğini söyleyen Bahçeli, ülkenin içerisinde bulunduğu şartlar nedeniyle bu konuda uzlaşma sağlandığını ifade etti.

İşte Bahçeli'nin programdaki sözleri:

"Kılıçdaroğlu da Tunceli'de bulunduğu sırada genel af kavramını dile getirdi. Ben de Balıkesir'de halk oylaması sürecinde böyle bir kavramın kullanılmasının gaflet olduğunu söyledim.

Başbakan'ın genel af konusunda CHP'ye yönelik söylediği sert söylemlerini Diyarbakır'da da beklediğimi söyledim. Başbakan Diyarbakır'da dik duracak mı? Bu sözlerin ardından Diyarbakır mitingi geliyor. PKK talepleri konusunda, ortaya koyduğu düşünceleri Konya mitinginde söylediği sert ve kararlılıkla Diyarbakır'da da ifade edebilecek mi? Bu açıdan Diyarbakır'da nasıl davranacağını merak ediyorum.

Ben yarın bu sertlikte olup olmadığı konusunda emin değilim. Diyarbakır konuşması bir anlam ifade etse dahi, 3 Eylül'de yaptığı konuşmaya ne kadar sadık kalacak bilemiyorum.

Diyarbakır halkı, PKK'nın siyasallaşma sürecinde ortaya konan taleplerin karşılanması konusunda AKP ile bir anlaşma zemini sürdüğü için, Sayın Başbakan'dan bu konuda net bir cevap istiyorlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri