Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Merkür ch2 ch3 de sorun var ........ Görünour neden ??
Dostum bilindiği üzere merkürde sorun var Sürekli konu açıp ne yapmaya çalışıyosun He eğer düşünüyosanki konu açarsam daha çabuk düzelir Yok öle bişiy Adamlar sizin konuları kitlemekten cevap yazmaktan bıkmış Sabır et adminin yaptığı açıkllamları takip et 1 hafta sonra merkür lagsız olucakmış zaten
Dostum bilindiği üzere merkürde sorun var Sürekli konu açıp ne yapmaya çalışıyosun He eğer düşünüyosanki konu açarsam daha çabuk düzelir Yok öle bişiy Adamlar sizin konuları kitlemekten cevap yazmaktan bıkmış Sabır et adminin yaptığı açıkllamları takip et 1 hafta sonra merkür lagsız olucakmış zaten
BAK KARDES METIN KESIYORUZ HER CHDE SORUN VARSA DÜZELSİN SURDA OYUN OYNUYORZ DÜZGÜN OYNAMKTA HAKKIMIZ BANA YÖNETİCİ GİBİ BOYUNDAN BÜYÜK İŞLERE KALKISMA ! :ka24:
BAK KARDES METIN KESIYORUZ HER CHDE SORUN VARSA DÜZELSİN SURDA OYUN OYNUYORZ DÜZGÜN OYNAMKTA HAKKIMIZ BANA YÖNETİCİ GİBİ BOYUNDAN BÜYÜK İŞLERE KALKISMA ! :ka24:
Senin sorunun ne bilmiyorum ama galiba senin gibi çoluk çocuğua iyiliKte yapmıcaz Ben sana direk olarak adminden aldığım mesajı iletiyorum bunun yöneticilikle ne alakası var Cahil geldin cahil gidiceksin biliyomusun Oyuna giremediğin zamanlar kendin için daha yararlı bişiler yapsan ve asosyal olmaktan kurtulsan senin için daha yararlı olur

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)