HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba.
Geçen gün internette dolasırken garip bir damage hack buldum internette. Peki bu damage hack nasıl birşey? Oyunda vurdugumuz min-max attack 500 600 olarak gözükebilir ama hedefe skillsiz vuruslar 10 20 k olarak attack gücü sağlıyor.
Kanıt için videosu
Linki vericeğim ama 2 gün içinde tekrar sileceğim oyunda speed hack gibi yaygınlaşmasın. Fazla sıkılmayalım .
Kurulumu çok basit indirin rardan çıkartın metin2 kurulu olan dosyaya atın sonra oyuna girin silahı çıkarıp geri takın. ve rahatla oynayın. [çalışmama ihtimali vardır]
Geçen gün internette dolasırken garip bir damage hack buldum internette. Peki bu damage hack nasıl birşey? Oyunda vurdugumuz min-max attack 500 600 olarak gözükebilir ama hedefe skillsiz vuruslar 10 20 k olarak attack gücü sağlıyor.
Kanıt için videosu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linki vericeğim ama 2 gün içinde tekrar sileceğim oyunda speed hack gibi yaygınlaşmasın. Fazla sıkılmayalım .
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
"2 gün içinde sileceğim2Kurulumu çok basit indirin rardan çıkartın metin2 kurulu olan dosyaya atın sonra oyuna girin silahı çıkarıp geri takın. ve rahatla oynayın. [çalışmama ihtimali vardır]
Son düzenleme:
Woaaww Süper hack saol panpa yeni char acdım 2. köydekilere tek atiom keşke def hileside olsa 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)