- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1)Arkadaslar Oyunda Hic Bir Playerın Lvli görünmüyor. Job yaparken Karsıdaki Playerın Lvlini Nasıl Anlayacagız? Eger Giysilerinden Anlıyorsak Bir Kac Resimle Bu Giysileri Tanıtabilir misiniz? Ben Thiefim Hunter Lvlini Gosteren Resimler Yeterli Olacaktır
2) Tek Yıldızlı Kervana Saldırılamıyor... 2 veya üstü kervana saldırılabiliyor.. Fakat Bu Yıldızları nereden goruyoruz yardım pls... mümkünse resimle..
NOT: her 2 soru da da trader veya hunbter veya thiefin üzerine tıklayıp bakıldıgında sadece job lvli yazılı baska bilgi goremedim.. ne lvli ne de yıldızları... yardım plssss...
Şimdiden Teşekkürler....
2) Tek Yıldızlı Kervana Saldırılamıyor... 2 veya üstü kervana saldırılabiliyor.. Fakat Bu Yıldızları nereden goruyoruz yardım pls... mümkünse resimle..
NOT: her 2 soru da da trader veya hunbter veya thiefin üzerine tıklayıp bakıldıgında sadece job lvli yazılı baska bilgi goremedim.. ne lvli ne de yıldızları... yardım plssss...
Şimdiden Teşekkürler....