Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Hikaye Ekle

Metin2 ArkadaŞlar doĞru ve gerÇek Çhar Çalma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vbnmk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ilk önce bir enayi buluyoruz diyoruzki bana +9 dolunay satarmısın oda satrım der belki demez herneyse satarım derse ne kadara diyoruz oda kesin büyük rakamları söyler mesela 500.000.000 belki daha az söler sizde tmm ama biraz pahalı indirim yaparmısın diyin (hileyi çakmamsaı için) oda olmaz alıyosan al almıyosan bb der sen alıyorum alıyorum diyin sonra diyinki ben sana bedava + basma hilesinini söliyim sende bana doluyu ver diyin sonra oda tmm derse şansımız iyi gidoya demektir demircinin yanına git itemi demirciye koy diyin (tabi sizde peşinen gidin) sonra demirciye koyduğun itemi ticaretede koy diyin ve hemen adama ticaret açın adam koysun şimdi adama kabule bas ve demirciyede kabule bas diyin item ticarette olduğu için + basınca para gitmiyo ve item bana değil sana geliyo hemde 2 tane geliy sana diyin adam yaparsa süper olur ben yaptım enyiden taş basılı +9 ölümcül aldım adam +8 den +9 a bastı +9 bana geldi ona hiç bişi gitmedi ve bastığı + nın parasıda ondan gitmiş oldu

OLMAZSA LÜTFEN KÜFÜR YOK OLURSA
(ALINTI DEĞİLDİR)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri